Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Clip 2016-lyhytelokuvakisan voitto Kpeduun

20.4.2016 klo 09:55
Clip on Suomen ainoa vain opiskelijoille suunnattu lyhytelokuvakilpailu. Kilpailu on pääasiassa suunnattu 2. ja 3. asteen täysi-ikäisille opiskelijoille. Clip järjestetään keväällä 2016 viidettä kertaa.

Finaalissa kilpaili kuusi elokuvaa, joista kolmen elokuva-alan ammattilaisen raati valitsi voittajan.  Clipin tuomareina toimivat Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game), Elli Toivoniemi (Oscar-ehdokas elokuvasta Pitääkö mun kaikki hoitaa?) ja Eino Manner (Mamu-Suomi-Mamu).

Kpedussa av-alaa opiskelevien Ossi Kiviniemen ja Jussi Kurkimäen "Elokuun Rapsodia - Palaveri" voitti kisan. Voittaja julkistettiin Clipin gaalassa 16.4. Seinäjoella.

Katso voittajaelokuva "Elokuun Rapsodia" Youtubesta >>

Ajankohtaista

Clip 2016-lyhytelokuvakisan voitto Kpeduun

20.4.2016 klo 09:55
Clip on Suomen ainoa vain opiskelijoille suunnattu lyhytelokuvakilpailu. Kilpailu on pääasiassa suunnattu 2. ja 3. asteen täysi-ikäisille opiskelijoille. Clip järjestetään keväällä 2016 viidettä kertaa.

Finaalissa kilpaili kuusi elokuvaa, joista kolmen elokuva-alan ammattilaisen raati valitsi voittajan.  Clipin tuomareina toimivat Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game), Elli Toivoniemi (Oscar-ehdokas elokuvasta Pitääkö mun kaikki hoitaa?) ja Eino Manner (Mamu-Suomi-Mamu).

Kpedussa av-alaa opiskelevien Ossi Kiviniemen ja Jussi Kurkimäen "Elokuun Rapsodia - Palaveri" voitti kisan. Voittaja julkistettiin Clipin gaalassa 16.4. Seinäjoella.

Katso voittajaelokuva "Elokuun Rapsodia" Youtubesta >>