Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Ammattiopistolla liikenneturvan teemapäivät

7.4.2016 klo 15:07

liikenneturvapäiväAjokortti-ikäiset ammatillisten perustutkintojen toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat tutustuvat turvalliseen liikennekäyttäytymiseen Ammattikampuksen auto-osastolla keskiviikkona ja torstaina 13.-14.4.

Kahtena päivänä yhteistyössä Liikenneturvan kanssa järjestettävässä tapahtumassa parinkymmenen hengen ryhmät pääsevät tutustumaan 1,5 tunnin ohjelman avulla esimerkiksi pyörähdysautoon ja törmäyspainomittariin. Näillä demonstroidaan opiskelijoille turvavyön käyttöä. Tämän lisäksi Liikenneturvan kouluttajat kertovat ja keskustelevat opiskelijoiden kanssa, mitä tarkkaamattomuus liikenteessä tarkoittaa ja tekevät käytännön harjoituksia.

Ammattiopistolla on järjestetty vastaavia liikenneturvallisuuteen keskittyviä teematapahtumia kerran vuodessa jo usean vuoden ajan. Tapahtuma on osa oppilaitoksen opiskelijahyvinvointisuunnitelmaa.

Paikalla teemapäivänä on Liikenneturvasta keskiviikkona Heli Lintamo ja Kalle Halme sekä torstaina Johanna Kull ja Kalle Halme.

 

Lisätietoja: Oppilaanohjaaja Tapio Oinas p. 040 808 5090

Ajankohtaista

Ammattiopistolla liikenneturvan teemapäivät

7.4.2016 klo 15:07

liikenneturvapäiväAjokortti-ikäiset ammatillisten perustutkintojen toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat tutustuvat turvalliseen liikennekäyttäytymiseen Ammattikampuksen auto-osastolla keskiviikkona ja torstaina 13.-14.4.

Kahtena päivänä yhteistyössä Liikenneturvan kanssa järjestettävässä tapahtumassa parinkymmenen hengen ryhmät pääsevät tutustumaan 1,5 tunnin ohjelman avulla esimerkiksi pyörähdysautoon ja törmäyspainomittariin. Näillä demonstroidaan opiskelijoille turvavyön käyttöä. Tämän lisäksi Liikenneturvan kouluttajat kertovat ja keskustelevat opiskelijoiden kanssa, mitä tarkkaamattomuus liikenteessä tarkoittaa ja tekevät käytännön harjoituksia.

Ammattiopistolla on järjestetty vastaavia liikenneturvallisuuteen keskittyviä teematapahtumia kerran vuodessa jo usean vuoden ajan. Tapahtuma on osa oppilaitoksen opiskelijahyvinvointisuunnitelmaa.

Paikalla teemapäivänä on Liikenneturvasta keskiviikkona Heli Lintamo ja Kalle Halme sekä torstaina Johanna Kull ja Kalle Halme.

 

Lisätietoja: Oppilaanohjaaja Tapio Oinas p. 040 808 5090