Koulutamme nuoret ja aikuiset

Virtuaalinen vanhempainilta 9-luokkalaisten vanhemmille

Katso tallenne!

Yhteystiedot hakusessa?

Hae henkilöhausta

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä!

Nissen lounas henkilöstöravintola Paratiisissa on yhteistyön tulos

5.4.2016 klo 13:40
Ruotsalainen kokki Nils Erik Andersson on vieraillut Kpedussa kokkiopiskelijoita opettamassa jo 90-luvun lopulta lähtien. Alkujaan Nissen viikoilla maistatettiin herkkuja, mutta sittemmin keittiömestarin vierailusta on tullut "Moderni gastronomia"-kurssin näyttöviikko kolmannen vuoden kokkiopiskelijoille. Nisse

Nils-Erik kiertää maailmaa freelancerina opetuskeikkoja tehden. Kurssin teemana on skandinaviska smaker ja menussa näkyy pohjoismaalaisuus mutta myös paikallisuus. 
- Menu syntyy siten, että Nisse lähettelee minulle etukäteen linkkejä ja niitä työstetään jatkoon, kertoo keittiömestari Vesa Saarinen.

16 hengen kolmannen vuoden kokkiopiskelijat ovat vastuussa kolmesta lounasbufféesta ja illallisesta Kokkolinnassa. Ryhmää vetää Nils-Erik Anderssonin lisäksi Saarinen. 

Gourmet-lounasta on tarjolla ke-pe 6.-8.4. klo 10.45-12.15 henkilöstöravintola Paratiisissa Ammattikampuksella. Viiden ruokalajin ja jälkiruoan kokonaisuuden hinta on 18 euroa. Lounas on avoin kaikille. 

Katso lounaiden menut täältä >>

Uutisia

Nissen lounas henkilöstöravintola Paratiisissa on yhteistyön tulos

5.4.2016 klo 13:40
Ruotsalainen kokki Nils Erik Andersson on vieraillut Kpedussa kokkiopiskelijoita opettamassa jo 90-luvun lopulta lähtien. Alkujaan Nissen viikoilla maistatettiin herkkuja, mutta sittemmin keittiömestarin vierailusta on tullut "Moderni gastronomia"-kurssin näyttöviikko kolmannen vuoden kokkiopiskelijoille. Nisse

Nils-Erik kiertää maailmaa freelancerina opetuskeikkoja tehden. Kurssin teemana on skandinaviska smaker ja menussa näkyy pohjoismaalaisuus mutta myös paikallisuus. 
- Menu syntyy siten, että Nisse lähettelee minulle etukäteen linkkejä ja niitä työstetään jatkoon, kertoo keittiömestari Vesa Saarinen.

16 hengen kolmannen vuoden kokkiopiskelijat ovat vastuussa kolmesta lounasbufféesta ja illallisesta Kokkolinnassa. Ryhmää vetää Nils-Erik Anderssonin lisäksi Saarinen. 

Gourmet-lounasta on tarjolla ke-pe 6.-8.4. klo 10.45-12.15 henkilöstöravintola Paratiisissa Ammattikampuksella. Viiden ruokalajin ja jälkiruoan kokonaisuuden hinta on 18 euroa. Lounas on avoin kaikille. 

Katso lounaiden menut täältä >>