Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Jatkuvan haun paikat 7.8. alkaviin nuorten ryhmiin

Tutustu & hae koulutuksiin

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta loka-joulukuussa 2015 valmistuneita

18.12.2015 klo 13:02
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa ajanjaksolla 14.10.-18.12.2015 suoritti ammatillisen tutkinnon 94 henkilöä 13 eri koulutusohjelmassa.

Liiketalouden perustutkinto: Satu Kristiina Hohenthal.
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto: Mervi Koivukoski.
Kiinteistöpalvelujen perustutkinto Maarit Ketola, Hanan Bious, Momodou Gaye, Dalia Kerola, Xiuqin Li, Thi Dinh Luu, Abduwahab Abdirahim Osman, Saibua Witick, Jun Yang.
Laitoshuoltajan ammattitutkinto: Varpu Sillanpää.
Prosessiteollisuuden perustutkinto: Kim Brännkärr, Erik Grannas, Alexander Nova Felix, Andreas Rosenberg, David Rönnqvist, Anders Stoor.
Sihteerin ammattitutkinto: Susanna Saija Maria Leino.
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Tiija Maria Lehmann, Jenni Maarit Orava, Tamer Omar Mohammed Hassaballah, Katjaana Miia Maaria Jussila, Henna Katariina Kuorikoski, Asta Tuulikki Pahkakangas, Taru Pauliina Pajunpää, Johanna Sirpa Esteri Forsander, Annika Kristiina Hakanen, Minna Riikka Hietaharju, Kari Jan Mattias Koppinen, Paula Daniela Lahti, Tarja Tuulikki Leppänen, Mervi Tuulikki Mäntylä, Heli Elisabeth Orjala, Jarkko Johannes Penttinen, Aulikki Anna-Liisa Salmela, Elisa Kristiina Sulonen, Tuovi Anisa Uusitalo, Päivi Tuulikki Vornanen, Karolina Tea Kyllikki Hukka, Riitta Hannele Hyyppä, Mervi Marjatta Koivisto, Tero Markus Saarikettu, Heidi Johanna Viitasaari, Hannele Margareeta Alatalo, Maria Kristiina Englund-Viitala, Sanna Tuulikki Hietala, Nina Jannika Hirvi, Tatiana Liisa Hirvi, Csaba Nánási, Jaana Inkeri Rimpioja, Tarja Maarit Saunamäki, Maija Kristiina Seppälä, Marita Tellervo Bodbacka, Tarja Sinikka Huhtala, Teija Kristiina Jouppila, Margit Kerola, Hannele Tuula Sundell, Eva Judith Elisabeth Brännkärr-Kunwar, Minna Salla-Mari Fagerhed, Anne Kettunen, Tiina Helinä Kuismin, Jaana Maarit Muhonen, Jyri Tapio Mäkelä, Sini Paulina Stenberg, Janne Taipale, Sirkku Johanna Maaria Koittola.
Metsäalan perustutkinto: Juha Heikki Salmela.
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto: Eliisa Anna-Maija Laakso.
Metsäalan perustutkinto Lassi Veli Antti Hannula, Mikko Tapani Hautakoski, Arto Kalevi Hietamäki, Maritta Elisabet Hintsala, Anna-Maija Inkeri Jalonen, Anne-Marie Päivikki Kesti, Eero Veli Ensio Korkiakoski, Iris Suvi-Päivikki Korkiakoski, Maria Kristiina Kuusjärvi, Pauli Matti Kuusjärvi, Riikka Inkeri Mattila, RistoTapani Mattila, Teuvo Antero Mattila, Jarmo Mika Henrik Nivala, Reima Reino Elias Palola, Juho Sakari Pietilä, Markku Aapo Ranta-Nilkku, Ilkka Tapio Rautio, Heikki Petteri Salo, Teemu Matti Tanska, Antti Matias Yli-Korpela.
Hevostalouden perustutkinto: Kaija Maarit Niiranen.
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto: Marjo Riitta Nyblom.
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto: Mariana Genkova.
Hevostalouden perustutkinto: Jonna Skomars.

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta loka-joulukuussa 2015 valmistuneita

18.12.2015 klo 13:02
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksessa ajanjaksolla 14.10.-18.12.2015 suoritti ammatillisen tutkinnon 94 henkilöä 13 eri koulutusohjelmassa.

Liiketalouden perustutkinto: Satu Kristiina Hohenthal.
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto: Mervi Koivukoski.
Kiinteistöpalvelujen perustutkinto Maarit Ketola, Hanan Bious, Momodou Gaye, Dalia Kerola, Xiuqin Li, Thi Dinh Luu, Abduwahab Abdirahim Osman, Saibua Witick, Jun Yang.
Laitoshuoltajan ammattitutkinto: Varpu Sillanpää.
Prosessiteollisuuden perustutkinto: Kim Brännkärr, Erik Grannas, Alexander Nova Felix, Andreas Rosenberg, David Rönnqvist, Anders Stoor.
Sihteerin ammattitutkinto: Susanna Saija Maria Leino.
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Tiija Maria Lehmann, Jenni Maarit Orava, Tamer Omar Mohammed Hassaballah, Katjaana Miia Maaria Jussila, Henna Katariina Kuorikoski, Asta Tuulikki Pahkakangas, Taru Pauliina Pajunpää, Johanna Sirpa Esteri Forsander, Annika Kristiina Hakanen, Minna Riikka Hietaharju, Kari Jan Mattias Koppinen, Paula Daniela Lahti, Tarja Tuulikki Leppänen, Mervi Tuulikki Mäntylä, Heli Elisabeth Orjala, Jarkko Johannes Penttinen, Aulikki Anna-Liisa Salmela, Elisa Kristiina Sulonen, Tuovi Anisa Uusitalo, Päivi Tuulikki Vornanen, Karolina Tea Kyllikki Hukka, Riitta Hannele Hyyppä, Mervi Marjatta Koivisto, Tero Markus Saarikettu, Heidi Johanna Viitasaari, Hannele Margareeta Alatalo, Maria Kristiina Englund-Viitala, Sanna Tuulikki Hietala, Nina Jannika Hirvi, Tatiana Liisa Hirvi, Csaba Nánási, Jaana Inkeri Rimpioja, Tarja Maarit Saunamäki, Maija Kristiina Seppälä, Marita Tellervo Bodbacka, Tarja Sinikka Huhtala, Teija Kristiina Jouppila, Margit Kerola, Hannele Tuula Sundell, Eva Judith Elisabeth Brännkärr-Kunwar, Minna Salla-Mari Fagerhed, Anne Kettunen, Tiina Helinä Kuismin, Jaana Maarit Muhonen, Jyri Tapio Mäkelä, Sini Paulina Stenberg, Janne Taipale, Sirkku Johanna Maaria Koittola.
Metsäalan perustutkinto: Juha Heikki Salmela.
Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto: Eliisa Anna-Maija Laakso.
Metsäalan perustutkinto Lassi Veli Antti Hannula, Mikko Tapani Hautakoski, Arto Kalevi Hietamäki, Maritta Elisabet Hintsala, Anna-Maija Inkeri Jalonen, Anne-Marie Päivikki Kesti, Eero Veli Ensio Korkiakoski, Iris Suvi-Päivikki Korkiakoski, Maria Kristiina Kuusjärvi, Pauli Matti Kuusjärvi, Riikka Inkeri Mattila, RistoTapani Mattila, Teuvo Antero Mattila, Jarmo Mika Henrik Nivala, Reima Reino Elias Palola, Juho Sakari Pietilä, Markku Aapo Ranta-Nilkku, Ilkka Tapio Rautio, Heikki Petteri Salo, Teemu Matti Tanska, Antti Matias Yli-Korpela.
Hevostalouden perustutkinto: Kaija Maarit Niiranen.
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto: Marjo Riitta Nyblom.
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto: Mariana Genkova.
Hevostalouden perustutkinto: Jonna Skomars.