Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Ammattikampuksen joulujuhlassa jaettiin tutkintotodistuksia, ruusuja ja stipendejä

18.12.2015 klo 14:14
Ammattikampuksen joulujuhla
Kpedun toimipaikoissa on laskeuduttu jouluun ja huomioitu valmistuneita opiskelijoita eri tavoin. Kampushallilla vietettiin perjantaina 18.12. Ammattikampuksen opiskelijoiden joulujuhlaa, jossa jaettiin todistukset ja ruusut valmistuneille. 

Ammattikampuksen joulujuhla
Katso nimilista kaikista ammattiopiston valmistuneista täältä >>

Ammattikampuksen joulujuhla
Stipendeinä jaettiin yhteensä 2000 euroa parhaiten Ammatikka-kisassa pärjänneille. Stipendin saajat olivat: Olli Kalliokoski, Jonas Händelin, Jiaming Tian, Lasse Kalliokoski, Johan Händelin, Uula Isopahkala, Joonas Haavisto, Santeri Hakari, Venla Moisi, Joel Karppi ja Aleksi Seppelin. 

- Juhlikaa valmistumistanne, siihen on nyt aihetta, kannusti rehtori Sirkku Purontaus opiskelijoita.

Viikolla Ammattikampuksen aulassa sai äänestää Vuoden Amista neljässä eri kategoriassa. Opiskelijat valitsivat itse keskuudestaan vuoden wunderbaumiksi Kosti Peltokankaan, vuoden tyyliamikseksi Annika Pajukosken, vuoden someamikseksi Elias Karhumaan sekä vuoden näyttävimmäksi persoonaksi Justiina Kokkoniemen.

Koulutusalat pääsivät myös ottamaan digiloikan iPadeilla toteutetussa tietovisailussa. Tilaisuus päätettiin opiskelijoiden joukosta kerätyn bändin joulumusiikkiesitykseen ja joulupuuron jälkeen opiskelijat lähtivät joulun viettoon. 

Kevätlukukausi alkaa 7.1.2016.

Ajankohtaista

Ammattikampuksen joulujuhlassa jaettiin tutkintotodistuksia, ruusuja ja stipendejä

18.12.2015 klo 14:14
Ammattikampuksen joulujuhla
Kpedun toimipaikoissa on laskeuduttu jouluun ja huomioitu valmistuneita opiskelijoita eri tavoin. Kampushallilla vietettiin perjantaina 18.12. Ammattikampuksen opiskelijoiden joulujuhlaa, jossa jaettiin todistukset ja ruusut valmistuneille. 

Ammattikampuksen joulujuhla
Katso nimilista kaikista ammattiopiston valmistuneista täältä >>

Ammattikampuksen joulujuhla
Stipendeinä jaettiin yhteensä 2000 euroa parhaiten Ammatikka-kisassa pärjänneille. Stipendin saajat olivat: Olli Kalliokoski, Jonas Händelin, Jiaming Tian, Lasse Kalliokoski, Johan Händelin, Uula Isopahkala, Joonas Haavisto, Santeri Hakari, Venla Moisi, Joel Karppi ja Aleksi Seppelin. 

- Juhlikaa valmistumistanne, siihen on nyt aihetta, kannusti rehtori Sirkku Purontaus opiskelijoita.

Viikolla Ammattikampuksen aulassa sai äänestää Vuoden Amista neljässä eri kategoriassa. Opiskelijat valitsivat itse keskuudestaan vuoden wunderbaumiksi Kosti Peltokankaan, vuoden tyyliamikseksi Annika Pajukosken, vuoden someamikseksi Elias Karhumaan sekä vuoden näyttävimmäksi persoonaksi Justiina Kokkoniemen.

Koulutusalat pääsivät myös ottamaan digiloikan iPadeilla toteutetussa tietovisailussa. Tilaisuus päätettiin opiskelijoiden joukosta kerätyn bändin joulumusiikkiesitykseen ja joulupuuron jälkeen opiskelijat lähtivät joulun viettoon. 

Kevätlukukausi alkaa 7.1.2016.