Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Kannuslaisesta Petri Ahoniemestä vuoden 2015 luonnonvara-alan kehittäjä

15.12.2015 klo 08:12

Keski-Pohjanmaa kärkijoukoissa maatalousopetuksen digiloikassa

Keski-Pohjanmaan luonnonvara-alan organisaatioiden kehittämisverkosto, LUOVA-verkosto muistaa vuosittain alan kehittämisessä ansioitunutta henkilöä. Vuoden 2015 LUOVA-henkilö on maatalousteknologian opettaja Petri Ahoniemi Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kannuksen toimipaikasta.

Petri Ahoniemi on kehittämässä työpaikalla tapahtuvan oppimisen sisältöjä, mobiileja ohjauskäytäntöjä ja sulautetun oppimisen menetelmiä kahdessa kansainvälisessä hankkeessa yhteistyössä Englannin, Alankomaiden, Espanjan ja Romanian kollegojen kanssa. Hän on myös vetovastuussa Opetushallituksen rahoittamassa Digi-Simo-hankkeessa, jossa kehitetään traktoreiden ja työkoneiden käyttöopetukseen liittyvää simulaatiopedagogiikkaa ja virtuaalisia oppimisympäristöjä.

Tiiviissä  yhteistyössä yritysten kanssa Ahoniemi on tuloksellisesti edistänyt maatalousalan opetuksen digiloikkaa ja siihen liittyvän pedagogiikan kehittämistä.

 

Lisätietoja:

Aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalo, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, p. 044 7250 620

Toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki, MTK Keski-Pohjanmaa, p. 0400 365 539

Ajankohtaista

Kannuslaisesta Petri Ahoniemestä vuoden 2015 luonnonvara-alan kehittäjä

15.12.2015 klo 08:12

Keski-Pohjanmaa kärkijoukoissa maatalousopetuksen digiloikassa

Keski-Pohjanmaan luonnonvara-alan organisaatioiden kehittämisverkosto, LUOVA-verkosto muistaa vuosittain alan kehittämisessä ansioitunutta henkilöä. Vuoden 2015 LUOVA-henkilö on maatalousteknologian opettaja Petri Ahoniemi Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kannuksen toimipaikasta.

Petri Ahoniemi on kehittämässä työpaikalla tapahtuvan oppimisen sisältöjä, mobiileja ohjauskäytäntöjä ja sulautetun oppimisen menetelmiä kahdessa kansainvälisessä hankkeessa yhteistyössä Englannin, Alankomaiden, Espanjan ja Romanian kollegojen kanssa. Hän on myös vetovastuussa Opetushallituksen rahoittamassa Digi-Simo-hankkeessa, jossa kehitetään traktoreiden ja työkoneiden käyttöopetukseen liittyvää simulaatiopedagogiikkaa ja virtuaalisia oppimisympäristöjä.

Tiiviissä  yhteistyössä yritysten kanssa Ahoniemi on tuloksellisesti edistänyt maatalousalan opetuksen digiloikkaa ja siihen liittyvän pedagogiikan kehittämistä.

 

Lisätietoja:

Aikuiskoulutusjohtaja Jarmo Matintalo, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, p. 044 7250 620

Toiminnanjohtaja Jouni Jyrinki, MTK Keski-Pohjanmaa, p. 0400 365 539