Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Taitaja 2016 -semifinaaleissa 37 Kpedun opiskelijaa – Kpedu mukana myös kolmen finaalilajin järjestämisessä

3.12.2015 klo 14:08
Nuorten ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Tammi- ja helmikuussa käytäviin semifinaaleihin osallistuu 37 Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa 18 eri lajissa. 

Parhaat semifinaalien ammattiin opiskelevat nuoret selviytyvät toukokuussa Koulutuskeskus Sedun järjestämään Taitaja2016 -kilpailun kolmipäiväiseen finaaliin. Kpedu rajoitti ensimmäistä kertaa semifinaaliin osallistujien määrän lajikohtaisesti kahteen kilpailijaan tai kilpailijapariin, joten sisäinen karsinta oli tänä vuonna aiempaa tiukempaa.

Seinäjoella järjestettävässä kolmipäiväisessä finaalitapahtumassa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä vastaa hevostenhoitolajin (lajivastaavina opettajat Marianne Hyyrynen ja Katja Vola ammattiopiston Perhon toimipaikasta) ja eläintenhoitolajin pieneläinhoito-osiosta (yhtenä lajivastaavana lehtori Piritta Pärssinen ammattiopiston Kannuksen toimipaikasta) järjestelyistä. Lisäksi Kpedu järjestää laboranttilajin (toisena lajivastaavana opettaja Mia Pirttimaa Kokkolan Ammattikampukselta) finaalin yhdessä Turun ammatti-instituutin kanssa. Eri finaalilajien tuomareina toimii useampi ammattiopiston opettaja. 

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui hienosti seitsemänneksi, kun koulutuksen järjestäjien menestystä vertailtiin ammattitaidon SM-kilpailussa – Taitaja2015-tapahtumassa.

Ajankohtaista

Taitaja 2016 -semifinaaleissa 37 Kpedun opiskelijaa – Kpedu mukana myös kolmen finaalilajin järjestämisessä

3.12.2015 klo 14:08
Nuorten ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma. Tammi- ja helmikuussa käytäviin semifinaaleihin osallistuu 37 Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa 18 eri lajissa. 

Parhaat semifinaalien ammattiin opiskelevat nuoret selviytyvät toukokuussa Koulutuskeskus Sedun järjestämään Taitaja2016 -kilpailun kolmipäiväiseen finaaliin. Kpedu rajoitti ensimmäistä kertaa semifinaaliin osallistujien määrän lajikohtaisesti kahteen kilpailijaan tai kilpailijapariin, joten sisäinen karsinta oli tänä vuonna aiempaa tiukempaa.

Seinäjoella järjestettävässä kolmipäiväisessä finaalitapahtumassa Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä vastaa hevostenhoitolajin (lajivastaavina opettajat Marianne Hyyrynen ja Katja Vola ammattiopiston Perhon toimipaikasta) ja eläintenhoitolajin pieneläinhoito-osiosta (yhtenä lajivastaavana lehtori Piritta Pärssinen ammattiopiston Kannuksen toimipaikasta) järjestelyistä. Lisäksi Kpedu järjestää laboranttilajin (toisena lajivastaavana opettaja Mia Pirttimaa Kokkolan Ammattikampukselta) finaalin yhdessä Turun ammatti-instituutin kanssa. Eri finaalilajien tuomareina toimii useampi ammattiopiston opettaja. 

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui hienosti seitsemänneksi, kun koulutuksen järjestäjien menestystä vertailtiin ammattitaidon SM-kilpailussa – Taitaja2015-tapahtumassa.