Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Jatkuvan haun paikat 7.8. alkaviin nuorten ryhmiin

Tutustu & hae koulutuksiin

Ravivalmentajille räätälöity yritysjohtamisen koulutus

27.11.2015 klo 15:57
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen toteuttama yritysjohtamisen koulutus on ideoitu yhteistyössä Suomen Ravivalmentajat ry:n kanssa.
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen toteuttama yritysjohtamisen koulutus on ideoitu yhteistyössä Suomen Ravivalmentajat ry:n kanssa.
- Hevosammattilaisuuden lisäksi ravivalmentaja on yrittäjä ja tarvitsee osaamista yrityksen johtamisessa ja kehittämisessä. On erinomainen asia, että koulutusta on ravivalmentajien ammattikunnalle tarjolla. Toivon että mahdollisimman moni, etenkin nuori valmentaja tarttuu tähän tilaisuuteen, kannustaa toiminnanjohtaja Tuomo Pekonen Suomen Ravivalmentajat ry:stä.

Toteuttajatiimiin kuuluu Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta niin liiketalouden kun hevostaloudenkin kouluttajia. Viisi kertaa järjestettävillä lähiopetuspäivillä kuullaan asiantuntija-alustuksia hevosalan liiketoiminnan tulevaisuuteen, imagoon, talouteen ja kannattavuuteen sekä laatuun liittyvistä teemoista – yrittäjän hyvinvointikysymyksiä unohtamatta! Lähipäivien aikana pureudutaan teemoihin työpajoissa, yrittäjien omaa asiantuntemusta hyödyntäen.  
- Työpajatoiminta on alan ammattilaisten välillä käytävää vuoropuhelua. Tarkoitus on yhdessä nostaa esille toimialan haasteita ja löytää niihin ratkaisuja sekä varautua alan tulevaisuuteen. Päivien aikana työstetään liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä suunnitelmia. Tarkoitus ei ole vain luennoida!, taustoittaa liiketalouden kouluttaja Minna Frilund Keski-Pohjanmaan Aikuiskoulutuksesta.

Ensimmäinen lähiopetusjakso starttaa tammikuun 20. päivä Kaustisella ja koulutus kestää kokonaisuudessaan noin puolitoista vuotta. Ravivalmentajan on mahdollisuus hyödyntää yrittäjän oppisopimusta. Alkuun pääsee ottamalla yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon tai suoraan kouluttajatahoon Kaustisella.

Yhteyshenkilöt, Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus
Marjo Kaivolahti p. 040 808 5172
Minna Frilund p. 044 725 0883
 

Ajankohtaista

Ravivalmentajille räätälöity yritysjohtamisen koulutus

27.11.2015 klo 15:57
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen toteuttama yritysjohtamisen koulutus on ideoitu yhteistyössä Suomen Ravivalmentajat ry:n kanssa.
Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen toteuttama yritysjohtamisen koulutus on ideoitu yhteistyössä Suomen Ravivalmentajat ry:n kanssa.
- Hevosammattilaisuuden lisäksi ravivalmentaja on yrittäjä ja tarvitsee osaamista yrityksen johtamisessa ja kehittämisessä. On erinomainen asia, että koulutusta on ravivalmentajien ammattikunnalle tarjolla. Toivon että mahdollisimman moni, etenkin nuori valmentaja tarttuu tähän tilaisuuteen, kannustaa toiminnanjohtaja Tuomo Pekonen Suomen Ravivalmentajat ry:stä.

Toteuttajatiimiin kuuluu Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksesta niin liiketalouden kun hevostaloudenkin kouluttajia. Viisi kertaa järjestettävillä lähiopetuspäivillä kuullaan asiantuntija-alustuksia hevosalan liiketoiminnan tulevaisuuteen, imagoon, talouteen ja kannattavuuteen sekä laatuun liittyvistä teemoista – yrittäjän hyvinvointikysymyksiä unohtamatta! Lähipäivien aikana pureudutaan teemoihin työpajoissa, yrittäjien omaa asiantuntemusta hyödyntäen.  
- Työpajatoiminta on alan ammattilaisten välillä käytävää vuoropuhelua. Tarkoitus on yhdessä nostaa esille toimialan haasteita ja löytää niihin ratkaisuja sekä varautua alan tulevaisuuteen. Päivien aikana työstetään liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä suunnitelmia. Tarkoitus ei ole vain luennoida!, taustoittaa liiketalouden kouluttaja Minna Frilund Keski-Pohjanmaan Aikuiskoulutuksesta.

Ensimmäinen lähiopetusjakso starttaa tammikuun 20. päivä Kaustisella ja koulutus kestää kokonaisuudessaan noin puolitoista vuotta. Ravivalmentajan on mahdollisuus hyödyntää yrittäjän oppisopimusta. Alkuun pääsee ottamalla yhteyttä lähimpään oppisopimustoimistoon tai suoraan kouluttajatahoon Kaustisella.

Yhteyshenkilöt, Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus
Marjo Kaivolahti p. 040 808 5172
Minna Frilund p. 044 725 0883