Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä seitsemänneksi koulutuksen järjestäjien vertailussa Taitaja2015-kilpailumenestyksen osalta

17.11.2015 klo 22:03
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui hienosti seitsemänneksi, kun koulutuksen järjestäjien menestystä vertailtiin ammattitaidon SM-kilpailussa –Taitaja2015-tapahtumassa.  
 
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen palkitsi neljä Taitaja2015-kilpailussa parhaiten menestynyttä koulutuksen järjestäjää Taitaja-mitaleilla. Palkitseminen tapahtui Seinäjoella järjestettävän kaksipäiväisen ammatillisen koulutuksen seminaarin ensimmäisen päivän yhteydessä 17.11.
 
Kultaisen Taitaja-mitalin voitti Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän ja Jämsän ammattiopistot. Hopeisen mitalin sai Turun kaupunki, Turun ammatti-instituutti. Pronssisen mitalin sai tasapistein kaksi koulutuksen järjestäjää: Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan ammattiopisto ja Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammatti- ja aikuisopisto. Todettakoon vielä, että tuloksia ei ole suhteutettu koulutuksen järjestäjien opiskelijamääriin. 
 
Seinäjoella järjestetään ensi vuoden toukokuussa Taitaja2016-finaalitapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Koulutuskeskus Sedu yhteistyökumppaneineen sekä Skills Finland ry.

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä seitsemänneksi koulutuksen järjestäjien vertailussa Taitaja2015-kilpailumenestyksen osalta

17.11.2015 klo 22:03
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä sijoittui hienosti seitsemänneksi, kun koulutuksen järjestäjien menestystä vertailtiin ammattitaidon SM-kilpailussa –Taitaja2015-tapahtumassa.  
 
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen palkitsi neljä Taitaja2015-kilpailussa parhaiten menestynyttä koulutuksen järjestäjää Taitaja-mitaleilla. Palkitseminen tapahtui Seinäjoella järjestettävän kaksipäiväisen ammatillisen koulutuksen seminaarin ensimmäisen päivän yhteydessä 17.11.
 
Kultaisen Taitaja-mitalin voitti Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän ja Jämsän ammattiopistot. Hopeisen mitalin sai Turun kaupunki, Turun ammatti-instituutti. Pronssisen mitalin sai tasapistein kaksi koulutuksen järjestäjää: Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan ammattiopisto ja Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammatti- ja aikuisopisto. Todettakoon vielä, että tuloksia ei ole suhteutettu koulutuksen järjestäjien opiskelijamääriin. 
 
Seinäjoella järjestetään ensi vuoden toukokuussa Taitaja2016-finaalitapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Koulutuskeskus Sedu yhteistyökumppaneineen sekä Skills Finland ry.