Koulutamme nuoret ja aikuiset

Yleiset kielitutkinnot

Ilmoittaudu syyskuussa!

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Ammattilukio: valkolakki ja ammatillinen perustutkinto samalla kertaa

17.11.2015 klo 12:23
Kokkolan ammattilukiossa ylioppilastutkinnon ovat suorittaneet ja valkolakin saavat joulukuussa Markus Joensuu (on suorittanut tieto- ja tietoliikennetekniikan ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa tänä keväänä),Oskari Jokitalo (on suorittanut talotekniikan ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa tänä keväänä) ja Milla Nykänen (suorittaa turvallisuusalan ammatillista perustutkintoa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa).

Juulia Tiilikainen 
valmistuu ylioppilaaksi Kannuksen lukiosta joulukuussa. Tiilikainen suorittaa maatalousalan ammatillista perustutkintoa, osaamisalana eläintenhoito, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kannuksen toimipaikassa, josta hän valmistuu samoihin aikoihin kuin lukiosta.

Maarit Flink ja Iiro Leiviskä ovat suorittaneet ylioppilastutkinnon Perhon lukiossa ja saavat valkolakkinsa joulukuussa. Flink on suorittanut maatalousyrittäjän ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Perhon toimipaikassa tänä keväänä. Leiviskä suorittaa luontopainotteista ympäristönhoitajan ammatillista perustutkintoa Perhon toimipaikassa.

Uutisia

Ammattilukio: valkolakki ja ammatillinen perustutkinto samalla kertaa

17.11.2015 klo 12:23
Kokkolan ammattilukiossa ylioppilastutkinnon ovat suorittaneet ja valkolakin saavat joulukuussa Markus Joensuu (on suorittanut tieto- ja tietoliikennetekniikan ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa tänä keväänä),Oskari Jokitalo (on suorittanut talotekniikan ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa tänä keväänä) ja Milla Nykänen (suorittaa turvallisuusalan ammatillista perustutkintoa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kokkolan Ammattikampuksen toimipaikassa).

Juulia Tiilikainen 
valmistuu ylioppilaaksi Kannuksen lukiosta joulukuussa. Tiilikainen suorittaa maatalousalan ammatillista perustutkintoa, osaamisalana eläintenhoito, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kannuksen toimipaikassa, josta hän valmistuu samoihin aikoihin kuin lukiosta.

Maarit Flink ja Iiro Leiviskä ovat suorittaneet ylioppilastutkinnon Perhon lukiossa ja saavat valkolakkinsa joulukuussa. Flink on suorittanut maatalousyrittäjän ammatillisen perustutkinnon Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Perhon toimipaikassa tänä keväänä. Leiviskä suorittaa luontopainotteista ympäristönhoitajan ammatillista perustutkintoa Perhon toimipaikassa.