Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Kohti digikasvua – lisää luovuutta Limeforumista

11.11.2015 klo 09:57

limeforum_jakokuva
Jethro Rostedt kertoo keskipohjalaisille digityöläisille, mikä merkitys televisio-ohjelmalla on ollut hänen kiinteistöbisnekselleen

Mediakeskus Lime järjestää toista kertaa Limeforum-tapahtuman torstaina 19.11., joka on eri toimialojen digiosaajien verkostoitumistilaisuus. Vieraaksi on kutsuttu sekä kansallisten että kansainvälisten verkostojen edustajia, joilla on monia mielenkiintoisia projekteja ja yhteistyökuvioita esiteltävänä.

Tapahtuman projektipäällikkö Teemu Haapaniemi pitää Limeforumia hyvänä tapaamispaikkana. Tästä käytännön esimerkkinä mediakeskus verkostoitui viime vuonna Pohjois-Suomen Business Oulun kanssa, jonka tuloksena Lime on mukana yhteispohjoismaisessa Arctic Image-hankkeessa. Hankkeen myötä esimerkiksi kokkolalaisen Olli Mäen elämänkerrallista Nyrkkeilijä-elokuva saa suuren ensi-ilta-tapahtuman Keski-Pohjanmaalla. Elokuvaa kuvattiin Kälviällä, Kokkolassa ja Perhossa.

- Toivon tapahtuman tuovan ainakin mielenkiintoisia uusia näkökulmia digitalisaatioon. Toivon osallistujien näkevän, kuinka innovatiivisesti ja monipuolisesti digimaailmaa voi käyttää hyväkseen, Haapaniemi toteaa.

- Uusia yhteistyökuvioita voisi löytyä maakunnan sisältä ja ulkopuolelta. Koetamme myös tuoda esiin matkailun ja av-tuotannon synergiaetuja, Haapaniemi sanoo.

Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa Jethro Rostedt, Emmi Ruotsalainen, Marinella Ruusunen ja Jari Haverinen. Aiheet vaihtelevat matkailublogien mahdollisuuksista, etä-fitnesspalveluista siihen, kuinka perinteinen kiinteistövälitys saa potkua käsikirjoitetusta mediatuotannosta.

Limeforumia voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa live.limetv.fi ja tapahtumasta tehdään myös videokooste. Sosiaalisessa mediassa Limeforumia voi seurata hashtagilla #limeforum ja Mediakeskus Limen Facebook-sivuilta.

Koulutuksien lisäksi Lime on ponnistuspaikka maakunnan omille mediaprojekteille ja mediakeskuksessa on käynnissä useita alaan liittyviä hankkeita.

Limeforumin järjestää Mediakeskus Lime ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Limeforumiin on rajoitetusti paikkoja ja ilmoittautua voi 12.11. saakka osoitteessa www.mediakeskuslime.fi

Limeforum järjestetään torstaina 19.11. klo 8.30-16 Mediakeskus Limellä Kokkolassa. 

Katso tarkempi ohjelma >>

Ajankohtaista

Kohti digikasvua – lisää luovuutta Limeforumista

11.11.2015 klo 09:57

limeforum_jakokuva
Jethro Rostedt kertoo keskipohjalaisille digityöläisille, mikä merkitys televisio-ohjelmalla on ollut hänen kiinteistöbisnekselleen

Mediakeskus Lime järjestää toista kertaa Limeforum-tapahtuman torstaina 19.11., joka on eri toimialojen digiosaajien verkostoitumistilaisuus. Vieraaksi on kutsuttu sekä kansallisten että kansainvälisten verkostojen edustajia, joilla on monia mielenkiintoisia projekteja ja yhteistyökuvioita esiteltävänä.

Tapahtuman projektipäällikkö Teemu Haapaniemi pitää Limeforumia hyvänä tapaamispaikkana. Tästä käytännön esimerkkinä mediakeskus verkostoitui viime vuonna Pohjois-Suomen Business Oulun kanssa, jonka tuloksena Lime on mukana yhteispohjoismaisessa Arctic Image-hankkeessa. Hankkeen myötä esimerkiksi kokkolalaisen Olli Mäen elämänkerrallista Nyrkkeilijä-elokuva saa suuren ensi-ilta-tapahtuman Keski-Pohjanmaalla. Elokuvaa kuvattiin Kälviällä, Kokkolassa ja Perhossa.

- Toivon tapahtuman tuovan ainakin mielenkiintoisia uusia näkökulmia digitalisaatioon. Toivon osallistujien näkevän, kuinka innovatiivisesti ja monipuolisesti digimaailmaa voi käyttää hyväkseen, Haapaniemi toteaa.

- Uusia yhteistyökuvioita voisi löytyä maakunnan sisältä ja ulkopuolelta. Koetamme myös tuoda esiin matkailun ja av-tuotannon synergiaetuja, Haapaniemi sanoo.

Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa Jethro Rostedt, Emmi Ruotsalainen, Marinella Ruusunen ja Jari Haverinen. Aiheet vaihtelevat matkailublogien mahdollisuuksista, etä-fitnesspalveluista siihen, kuinka perinteinen kiinteistövälitys saa potkua käsikirjoitetusta mediatuotannosta.

Limeforumia voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa live.limetv.fi ja tapahtumasta tehdään myös videokooste. Sosiaalisessa mediassa Limeforumia voi seurata hashtagilla #limeforum ja Mediakeskus Limen Facebook-sivuilta.

Koulutuksien lisäksi Lime on ponnistuspaikka maakunnan omille mediaprojekteille ja mediakeskuksessa on käynnissä useita alaan liittyviä hankkeita.

Limeforumin järjestää Mediakeskus Lime ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus. Limeforumiin on rajoitetusti paikkoja ja ilmoittautua voi 12.11. saakka osoitteessa www.mediakeskuslime.fi

Limeforum järjestetään torstaina 19.11. klo 8.30-16 Mediakeskus Limellä Kokkolassa. 

Katso tarkempi ohjelma >>