Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Jatkuvan haun paikat 7.8. alkaviin nuorten ryhmiin

Tutustu & hae koulutuksiin

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy

13.8.2015 klo 12:55

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy ensi maanantaina 10. elokuuta, jolloin opiskelunsa aloittaa noin 730 uutta opiskelijaa.  Jatkavien luokkien syyslukukausi alkaa vuorostaan seuraavana päivänä eli 11.8.

Ammattiopistossa on vieläkin mahdollisuus aloittaa opinnot, sillä vapaita koulutuspaikkoja löytyy edelleen tietyistä koulutuksista.  Lisähaku nuorten perustutkintokoulutuksiin jatkuu 21.8. saakka. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.kpedu.fi.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston kokonaisopiskelijamäärä on lukuvuoden alkaessa noin 2.100 opiskelijaa, joista Kokkolan Ammattikampuksella opiskelee noin 1.400 opiskelijaa. Muut ammattiopiston toimipaikat sijaitsevat Kokkolan Hyvinvointikampuksella sekä Kälviällä, Kannuksessa, Perhossa, Kaustisella ja Toholammilla.

Osaamista ja työelämälähtöisyyttä sekä opiskelijoiden yksilöllisiä ja joustavia opintopolkuja korostavat ammatillisen peruskoulutuksen uudet tutkinnon perusteet tulivat voimaan valtakunnallisesti 1.8. alkaen. Tutkinnon laajuutta ei enää määritellä opintoviikoilla vaan osaamispisteillä. Sekä uudet että jatkavat opiskelijat opiskelevat uusien tutkinnon perusteiden mukaisesti.

Kokkolan Ammattikampuksella uusien opiskelijoiden lukuvuosi alkaa ma 10.8. klo 9.00 Kampushallissa, Teknologiakatu 8:ssa.

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy

13.8.2015 klo 12:55

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston lukuvuosi käynnistyy ensi maanantaina 10. elokuuta, jolloin opiskelunsa aloittaa noin 730 uutta opiskelijaa.  Jatkavien luokkien syyslukukausi alkaa vuorostaan seuraavana päivänä eli 11.8.

Ammattiopistossa on vieläkin mahdollisuus aloittaa opinnot, sillä vapaita koulutuspaikkoja löytyy edelleen tietyistä koulutuksista.  Lisähaku nuorten perustutkintokoulutuksiin jatkuu 21.8. saakka. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.kpedu.fi.

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston kokonaisopiskelijamäärä on lukuvuoden alkaessa noin 2.100 opiskelijaa, joista Kokkolan Ammattikampuksella opiskelee noin 1.400 opiskelijaa. Muut ammattiopiston toimipaikat sijaitsevat Kokkolan Hyvinvointikampuksella sekä Kälviällä, Kannuksessa, Perhossa, Kaustisella ja Toholammilla.

Osaamista ja työelämälähtöisyyttä sekä opiskelijoiden yksilöllisiä ja joustavia opintopolkuja korostavat ammatillisen peruskoulutuksen uudet tutkinnon perusteet tulivat voimaan valtakunnallisesti 1.8. alkaen. Tutkinnon laajuutta ei enää määritellä opintoviikoilla vaan osaamispisteillä. Sekä uudet että jatkavat opiskelijat opiskelevat uusien tutkinnon perusteiden mukaisesti.

Kokkolan Ammattikampuksella uusien opiskelijoiden lukuvuosi alkaa ma 10.8. klo 9.00 Kampushallissa, Teknologiakatu 8:ssa.