ratsukot

Asuntola

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Perhon toimipaikka tarjoaa perustutkintoa suorittaville opiskelijoille maksuttoman asunnon opiskelija-asuntolassa. Kun olet vahvistanut asuntolapaikan, sinulle lähetetään lasku (100 € vakuusraha), joka palautetaan avaimen poisluovutuksen yhteydessä asukkaalle takaisin. Tämä summa kattaa soluun/huoneeseen mahdollisesti kohdistuneet vahingot. Halutessaan voi asunnon vuokrata esimerkiksi kunnalta.

Koulun pihapiirissä, aivan päärakennuksen vieressä, on tytöille ja pojille omat asuntolat; Kaunotar ja Kulkuri. Asunnot ovat 8 hengen soluja, joissa on 2 hengen huoneet. Keittiö (mikroaaltouuni, uuni, jääkaappi) ja oleskelutilat (tv) ovat yhteisiä. Asuntolassa toimii langaton netti ja huoneiden varusteluun kuuluu sängyt, kirjoituspöydät ja tuolit. Tiloissa on hiljaisuus alkaa klo 22.00-06.00.

Asuntolassa on 1 €:n kolikoilla toimiva pyykinpesukone ja ilmainen kuivausrumpu. Molemmissa asuntoloissa on oma sauna. Opiskelijat vastaavat itse solujen siivouksesta, keittiötarvikkeista ja sänkyvaatteista. 

Vapaa-aika ja harrastukset

Päärakennuksen atk-luokka on iltaisin opiskelijoiden käytössä, ja asuntoloissa on langaton netti. Asuntoloiden vieressä sijaitsee vastavalmistunut vapaa-ajantila.

Perhon keskustassa on kirjasto.

Oppilaitoksen läheisyydessä on kuntosali, johon opiskelijat voivat ostaa kuntosalikortin kunnan vapaa-aikatoimelta. Opiskelijahinta 40 €/vuosi.

Myös jalkapallo-, beach- ja yleisurheilukentät sekä jääkiekkokaukalo sijaitsevat koulun lähellä.

Salivuoroja on varattu keskuskoululta kahdesti viikossa. Siellä voi pelata sählyä, lento- ja koripalloa.

Kansalaisopistolla on tarjolla erilaisia kursseja ympäri vuoden.

Ratsastuskoululla on tunteja muutamana iltana viikossa. 

Sovittuina aikoina asuntolanhoitajan kyydillä voidaan mennä uimaan, shoppailemaan tai elokuviin tms.


Viimeksi muokattu: 17.4.2018