IMG_7263

Asuminen

Jokaiselle perustutkinnon opiskelijalle tarjotaan maksuton asuntolapaikka. Asuntolassa on 12 neljän hengen soluasuntoa. Solussa on kaksi makuuhuonetta, pieni tupakeittiö sekä wc ja pesuhuone. Yhdessä makuuhuoneessa majoittuu kaksi opiskelijaa. Yhdistelmätutkintolaisille pyritään järjestämään omat huoneet, jotta voidaan taata lukurauha lukiojaksojen ajaksi.

Asuntolassa on peruskalusteet (sängyt, tuolit, pöydät, sohva, televisio) valmiina. Omat petivaatteet, petauspatja, matot, verhot ym. opiskelijoiden tulee tuoda mukanaan. Keittiössä on mikro, kahvinkeitin, uuni ja jääkaappi, mutta ei ruoanlaittovälineitä, astiastoa ym.

Opiskelijoilla on käytössään myös yhteisiä tiloja television katsomista varten, pienimuotoinen kuntosali sekä sauna. Asuntolassa on myös yhteinen pyykkitupa sekä kuivaushuone, jossa opiskelijat voivat tehdä vaatehuoltoa. Asuntola-alueella on maksuton langaton verkkoyhteys.

Asuntola-asuminen on valvottua ja alueella on nauhoittavat turvakamerat. Kotieläimiä ei voi ottaa mukaan asuntolaan.

Lisätietoja: asuntolanvalvoja Hilkka Heikkinen, p. 044 725 0609.


Monimuoto-opiskelijoiden asuminen lähiopetuksen aikana

Opiston asuntolassa on mahdollista yöpyä aina, kun siellä on tilaa. Yöpymisen hinta on opiskelijoille 10 €/yö.
Lähistöllä on myös useita kohtuuhintaisia majoitusyrityksiä, joista voi tiedustella majoitusta lähipäivien ajaksi:
Koskelan lomatalo
Neste Kaustinen
Kansanlääkintäkeskus
Kaustisen Evankelinen Opisto

Vapaa-ajan toiminta

Lukuvuoden aikana järjestetään monipuolista ohjelmaa vapaa-ajalle. Esimerkiksi keilausta, sählyä, uintia, askartelua ja elokuvailtoja.

Viimeksi muokattu: 31.1.2019