Fredi Tammela
Fredi Tammela on toiminut vuodesta 2004 ilmaisuaineiden opettajana Keski-Pohjanmaan Kansanopistolla. Vuosien varrella hän on toiminut sekä teatteri- ja ilmaisulinjojen että valokuvauslinjan vastuuopettajana. Musiikkiteatterilinjan ryhmänohjaajana Fredi on toiminut vuodesta 2013. Hän on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Keski-Pohjanmaan Opistolta 2001 (Drama Instructor) sekä Centria Ammttikorkeakoulusta (BA of Arts and Culture) vuonna 2012. Ammatillisen opettajan pätevyyden hän on suorittanut Tampereen Ammatillisessa Opettajakorkeakoulussa vuonna 2010. Vuosina 2002-2010 hän toimi maineikkaan Kaustisen Musiikkilukion musiikkiteatteriopettajana kehittäen ja edistäen alueellista musiikkiteatteritoimintaa. Lukuisten ohjaustöiden ohella, hän on saanut vuosien varrella erityismainintoja lavastajana.
Marjo Lahti
Marjo Lahti on ammatiltaan Näyttelijä FIA ja opiskellut Teatterikorkeakoulun Näyttelijäharjoittelijoiden Koulutusohjelmassa 1998-2000. Hän on ollut kiinnitettynä näyttelijänä Varkauden Teatterissa, Ahaa-teatterissa, Kokkolan Kaupunginteatterissa, vieraillut muun muassa Lahden Kaupunginteatterissa, Teatteri 2000ssa ja Teatteri Takomossa ja tehnyt töitä TV:n, elokuvan ja radiokuunnelmien ja mainosten parissa. Marjo suoritti draamapedagogiset opintonsa Stadiassa 2006 ja erikoistui näyttelijäntyön opettamiseen. Marjo on opettanut esimerkiksi Helsingissä kulttuurikeskus Narrissa, Espoonlahden koulussa, Keski-pohjanmaan AMK:ssa ja Keski-pohjanmaan Opistolla sekä vetänyt lukuisia kursseja eri harrastajateatteriryhmille sekä tanssin opiskelijoille. Marjon toinen koti sijaitsee Islannin Länsi-vuonoilla, jossa esikoisohjaus, Sirkku Peltolan Knut Pitkäjalka sai ensi-iltansa syyskuussa 2013.
Niina Hannula
Niina Hannula on työskennellyt vuoden Keski-Pohjanmaan Kansanopiston musiikkiteatterilinjan laulun/teorianopettajana. Hän on suorittanut Musiikkipedagogi Amk tutkinnot pääaineinaan p&j-laulu ja alttoviulu. Lisäksi hän on suorittanut Musiikin erikoistumisopinnot 1ja2 p&j-laulusta. Niina opettaa tällä hetkellä myös Ylivieskan seudun musiikkiopistossa laulua. Hän on työskennellyt laaja-alaisesti opettajana, laulajana, muusikkona, sovittajana ja säveltäjänä erilaisissa produltioissa ja kokoonpanoissa.
Viimeksi muokattu: 24.11.2015