IMG_2100

Entiset opiskelijat kertovat

"Detta läsår har varit bra och lärorikt. Bra med en tvåspråkig klass är att man har både finska och svenska klasskompisar. Genom att prata finska med de finskspråkiga lär man sig finska men det är också bra att ha svenskspråkiga som kan hjälpa en att förstå.
Fastän de flesta lärare talar mer finska än svenska så har vi iallafall med tiden blivit vana med att både lyssna och förstå finska."
Opiskelija kaksikielisessä HYV15D-ryhmässä

"Positiivisia asioita on hyvät opettajat ja hyvä ryhmähenki. Koulun yleistilat on todella siistit ja viihtyisät. Biljardipöytä on iso plussa. Kädentaitojen tunnit on tosi mukavia ja niitä varten koululta löytyy hyvät varusteet jne. Ruokalan kahvio on yllättänyt mut monta kertaa. Siellä on hyviä pirtelöitä yms. eikä ne oo hirveän kalliita."
Hyv15E, ammattilukioryhmä

"Koulussa hyvä yhteishenki, viihtyy, opettajat ovat joustavia, monipuolista opiskelua!"
Hyv14C

"Meidän koululla on hyvät opetusolosuhteet, käytössä uutta teknologiaa, opettajilla on hyvät opetusmateriaalit, monipuolista opetusta (simulaatio, ryhmätehtävät, esitelmät)"
14E-ryhmän opiskelija
 
Meiän koulu on viihtyisä siisti ja turvallinen. Opettajat ovat mukavia. Hyvää yhteishenki.
14C-ryhmän opiskelija
 
"Koulullamme on mukava opiskella, koska ilmapiiri on positiivinen ja rento. Koulun tiloissa ollaan huomioitu hyvin opiskelijoiden viihtyvyys, esimerkiksi biljardia on mukava pelata hyppytunneilla ja sohvilla voi hyvin rentoutua hetken. Myös koulumme teema päivät ovat mahtavia! On myös hyvä että, ruokalasta saa ostettua kahvia ja pientä välipalaa jos nälkä yllättää kesken koulupäivän."
14C-ryhmän opiskelija
 
"Vaikka onkin kaksikielinen luokka ja ehkä tänä vuonna hieman enemmän suomenkieli painotteinen, luokkahenki on silti aivan mahtava. kaikki tulevat toimeen keskenään, ja jos joku/jotkut ei ymmärrä jotain niin aina joku/ jotkut auttavat."
15D-ryhmän opiskelija
Viimeksi muokattu: 1.2.2016