Palvelut yrityksille ja työyhteisöille

  1. Etusivu
  2. Muut palvelut

 

Tarvitsetko kehittämis- ja uudistamistarpeisiisi lisäarvoa tuottavaa palvelua, joka toteutetaan joustavasti, nopeasti ja tuodaan myös lähelle sinua?

Kuka ja mitä?

Olemme paikallinen, luotettava, osaava ja kokenut koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Kauttamme saat tarvitsemasi koulutus- ja kehittämispalvelut läheltä ja joustavasti. Koulutukset ja palvelut suunnittelemme kanssasi, oli sitten kyse tutkintokoulutuksista, työyhteisö- tai ryhmäkoulutuksesta tai tarpeisiisi räätälöidyistä asiantuntija- ja valmennuspalveluista.   

Hankeosaamisemme on vahvaa ja hankkeet on tehty tukemaan yrityksesi tai organisaatiosi toimintaa ja sen edellyttämää osaamista.  

Käytössäsi on mm. johtotehtaan, tuottavuusklinikan, teknologiapalveluiden, Mediakeskus LIME:n erityisosaajat, heidän monipuoliset ja laajat asiantuntijaverkostonsa sekä palvelu- ja kehittämisympäristöt, tilat ja laitteet.

Monipuolista tarjontaamme täydennämme vuosittaisilla yleisillä ja alakohtaisilla tulevaisuuteen luotaavilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla esim. Keski-Pohjanmaan hoitotiedepäivät ja Limeforum

 

Palvelut yrityksille ja työhteisöille

 

Palvelulupauksemme sinulle

• käytännönläheisyys
• lisäarvo
• joustavuus ja saavutettavuus

 

Yhteystiedot

Koordinoidusti työelämäpalvelupäällikkö Anu Haapasalo tai ota suoraan yhteyttä koulutusalojen toimialapäälliköihin tai oppisopimustoimistoon

 

Tutustu tarkemmin yhteistyöhömme KPK-yhtiöiden kanssa