Urkudidaktiikka

Tavoite

Kaipaatko tukea urkujensoiton opettamiseen? Haluaisitko konkreettisia vinkkejä omaan ja oppilaan harjoittelemiseen?

Kohderyhmä

Urkudidaktiikkakurssi on suunnattu kaikille urkujensoiton opettajille tai urkujensoiton opettamisesta kiinnostuneille. Kurssi koostuu kolmesta erillisestä osiosta, jotka täydentävät toisiaan, mutta toimivat myös yksittäisinä kokonaisuuksina. Kurssiin sisältyy sekä henkilökohtaista ohjausta että ohjattuja opetustilanteita.

Kurssille otetaan 8 aktiiviopiskelijaa, joista kukin saa kurssin aikana 30 min henkilökohtaista ohjausta ja 45 min oman opetustilanteen ohjausta. Opetuspaikkoina ovat pääasiassa Kälviän kirkko ja Keski-Pohjanmaan konservatorio. Harjoitusoppilaina on konservatorion ja Keski-Pohjanmaan kansanopiston Urkuakatemian oppilaita.

Kouluttajana kurssilla on Maija Lehtonen.

Sisältö

Urkudidaktiikka 1 19.-20.9.2022, alkeisopetus
Urkudidaktiikka 2 14.-15.11.2022, romantiikka
Urkudidaktiikka 3 6.-7.2.2023, barokki

Maanantai klo 12-19.30
Tiistai klo 9-17

Lisätietoja

Aktiiviopiskelijan hinta 110 euroa/osio, passiiviopiskelija 40 euroa. Majoitusmahdollisuus Keski-Pohjanmaan kansanopistolla 35 euroa/yö sis. aamupalan ja liinavaatteet.

Lisätietoja kurssista:
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
044 7250 701/Minna Poutanen (ti-pe)
minna.poutanen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää