YZ-sukupolvi ja uuden ajan johtajuus, 6.10.22 klo 14-15.15

Tavoite

Asiantuntijaluennon tavoitteena on luoda kokonaiskuva siitä miksi työelämässä työskentelevät sukupolvet ovat erilaisia ja ajattelevat eri tavoin. Nuorimmat sukupolvet ravisuttavat työelämää laittaen uusiksi johtajuuden, vuorovaikutuksen ja palveluiden tarjonnan. Tavoitteena on ymmärryttää, miten erilaisuudesta luodaan vahvuus ja millaisia johtajuuden hurmausliikkeitä tarvitsemme tulevaisuudessa.

Kohderyhmä

Asiantuntijaluento soveltuu erityisesti johtajille, esihenkilöille, työnohjaajille ja HR-asioiden parissa työskenteleville. Luento soveltuu myös kaikille, jotka haluavat ymmärtää sukupolvien erilaisuutta työryhmissä.

Sisältö

Mistä sitoutuneita työntekijöitä tulevaisuudessa? Minkälaisia ovat YZ-sukupolvet työnhakijoina ja työntekijöinä?

Menestyäksemme tarvitsemme uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Merkityksellisyys on uusi musta ja on tärkeää, että jokainen yksilö löytää oman paikkansa.

Tavoitteena on luoda osallistujille kokonaiskuva siitä, miksi työelämässä työskentelevät sukupolvet ovat erilaisia ja antaa ymmärrystä siitä minkälaista johtajuutta tarvitaan.

Asiantuntijaluennoitsijana Jenni Rajahalme.Jennillä on takanaan satoja koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja huippupalauttein. Hänen ainutlaatuinen tapansa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Taustalla on lähes 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä, työelämän sekä viestinnän kehittämisestä. Jenni osaa ottaa yleisönsä, hän kylvää huumoria vaikka aiheena onkin tärkeät ja vakavasti otettavat asiat. Jenni on viestintätoimisto Kumppanian osakas ja asiantuntija. Lisäksi hän on toiminut kymmenen vuoden ajan asiantuntijana YES-yrittäjyyskasvatuskeskuksessa. Hän on kansainvälisen JCI-järjestön Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja vuodelta 2017. Suomen Nuorkauppakamarit on 5000 hengen asiantuntija- ja business-verkosto. Hän on istunut järjestötoiminnassa yli 12 eri hallituksessa sekä neljän eri yrityksen hallituksessa.

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan verkossa, muista ilmoittaa myös sähköpostiosoite!

Hinta 210 € +alv. 24%


Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää