Tarvitsetko kehittämis- ja uudistamistarpeisiisi lisäarvoa tuottavaa palvelua, joka toteutetaan joustavasti, nopeasti ja tuodaan myös lähelle sinua.

Kuka ja mitä?

Olemme paikallinen, luotettava, osaava ja kokenut koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Kauttamme saat tarvitsemasi koulutus- ja kehittämispalvelut läheltä ja joustavasti. Koulutukset ja palvelut suunnittelemme kanssasi, oli sitten kyse tutkintokoulutuksista, työyhteisö- tai ryhmäkoulutuksesta tai tarpeisiisi räätälöidyistä asiantuntija- ja valmennuspalveluista.   

Hankeosaamisemme on vahvaa ja hankkeet on tehty tukemaan yrityksesi tai organisaatiosi toimintaa ja sen edellyttämää osaamista.  

Käytössäsi on mm. johtotehtaan, tuottavuusklinikan, teknologiapalveluiden, Mediakeskus LIME:n erityisosaajat, heidän monipuoliset ja laajat asiantuntijaverkostonsa sekä palvelu- ja kehittämisympäristöt, tilat ja laitteet.
 
Monipuolista tarjontaamme täydennämme vuosittaisilla yleisillä ja alakohtaisilla tulevaisuuteen luotaavilla tapahtumilla ja tilaisuuksilla esim. Keski-Pohjanmaan hoitotiedepäivät ja Limeforum.

Palvelulupauksemme sinulle

• käytännönläheisyys
• lisäarvo
• joustavuus ja saavutettavuus

Yhteystiedot

Koordinoidusti kehitysjohtaja Jarmo Matintalo p. 044 725 0620
Tai ota suoraan yhteyttä koulutusalojen toimialapäälliköihin tai oppisopimustoimistoon.
Viimeksi muokattu: 24.1.2019