Tulevat tapahtumat

Tervetuloa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston virtuaaliseen valmistujaisjuhlaan perjantaina 29.5 klo 13.00 alkaen!

Tänä keväänä ammattiin valmistuvia juhlistetaan aikaisemmasta poikkeavalla tavalla, sillä koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi emme voi järjestää fyysisiä valmistujaisjuhlia tiloissamme.

Haluamme kuitenkin juhlistaa näyttävästi kaikkia tänä keväänä valmistuvia, joten järjestämme virtuaalisen valmistujaisjuhlan perjantaina 29.5 klo 13.00 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille valmistuville, heidän läheisilleen, nykyisille opiskelijoille ja henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneille.

Valmistujaisjuhlassa kuullaan muun muassa Kokkolan kaupungin sivistysjohtaja Peter Johnsonin, ammattiopiston rehtori Sirkku Purontauksen sekä lähihoitajaksi valmistuvan Tuukka Karjulan juhlapuheet.

Tilaisuuden musiikista vastaa Simodeus ja Keski-Pohjanmaan Konservatorion opiskelijat. Juhlalähetyksessä julkaistaan niiden valmistuvien nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen.

Valmistujaisjuhlaa voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa live.limetv.fi, ja tallenteena se on jälkikäteen katsottavissa osoitteessa limetv.fi.

Mikäli koronatilanne sallii kutsumme kaikki valmistuneet Kampushallille juhlimaan vielä perjantaina 28.8.

Kuvassa kutsu valmistujaisjuhlaan. Kuvassa koivuja taustalla.