Tulevaisuuden osaajaksi -messut Kampushallissa

  • 6. marraskuuta 09:00 - 7. marraskuuta 2019 14:00
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää Tulevaisuuden osaajaksi -messut Kampushallissa ke 6.11. klo 9.00 - 19.30 ja to 7.11. klo 9.00 - 14.00. Tapahtumassa on esillä koko ammattiopiston, kansanopiston, Osuvakoulutus Oy:n ja Kpedu oppisopimuspalveluiden koulutus- ja palvelutarjonta. Toivomme, että pääset paikalle kuulemaan ja näkemään, mitä mahdollisuuksia tarjoamme osaamisesi kehittämiseen! 

Messuosastoilla pääset tutustumaan koulutuksiin sekä alueen työnantajiin ja voit osallistua arvontoihin, kokeilla erilaisia simulaattoreita, katsella työnäytöksiä, nauttia maistiaisia tai ottaa vaikka pikakampauksen. Kampushallin ulkopuolella sinua tervehtivät Iivari-hevonen ja lampaat.

Koulutusklinikka
Mikäli sinua kiinnostaa alanvaihto tai haluaisit kehittää osaamistasi, voit varata itsellesi ajan Koulutusklinikalle. Siellä saat vastauksia kysymyksiisi ja ohjausta urasuunnitelmiin ja koulutustarpeisiin. Varaa aika Koulutusklinikalle etukäteen Hakijapalveluista, p. 040 808 5010, hakijapalvelut@kpedu.fi tai tule suoraan paikan päälle.

Opo-café
Kampushallin yläkerrassa opoille ja opettajille
Tarjoilun lomassa saat ajankohtaista tietoa yhteishausta ja voit kysellä
koulutuksistamme ja hakemisesta.

6.11. klo 18 Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen puhuu aiheesta "Miten tulevaisuudessa johdetaan?".  Kuitunen kertoo värikkäitä tarinoita johtamisesta, johtamisvajeesta sekä Vincitin historiasta ja kuvaa nopeasti kasvavan asiantuntijayrityksen haasteita ja onnistumisia. Hänet tunnetaan innostuneesta ja innovatiivisesta otteesta, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Erityisesti hän paneutuu ihmislähtöiseen ja osallistuvaan johtamiseen sekä ihmisten motivaatioon. Millaisia osaajia tulevaisuudessa tarvitaan? 

Kahvitarjoilu!

Tapahtumatietoja päivitetään ja tarkennetaan  - pysy kuulolla!

tapahtuma_1200 x 628 px

Ohjelma ke 6.11.2019
klo 9 Ovet aukeavat, messuosastot avoinna
klo 9.30 Ammattishow, koirashow
klo 12 Ammattishow, koirashow
klo 13 Ammattishow, koirashow
klo 17 Koulutusinfo 9.-luokkalaisten vanhemmille ja huoltajille
klo 18 Mikko Kuitunen, Vincit Oy, "Kuinka tulevaisuudessa johdetaan?"
klo 20 Ovet sulkeutuvat

Ohjelma to 7.11.2019
klo 9 Ovet aukeavat, messuosastot avoinna
klo 9.30 Ammattishow, koirashow
klo 12 Ammattishow, koirashow
klo 13 Ammattishow, koirashow


Kirje yläkoulun vanhemmille
Kutsu Koulutusinfoon