OLLIKKALA -maaseutumessut Kannuksessa

  • 23. elokuuta 2019 10:00 - 15:00

Tervetuloa maaseutunäyttelyyn Kannukseen

Historian ensimmäiset OLLIKKALA -maaseutumessut järjestetään 23. –  24.8.2019 Keski-Pohjanmaalla, Ollikalassa, Kannuksen koulutilalla.

Kannuksen koulutila Ollikkala on mitä mainioin paikka maaseutumessuille. Alue on keskellä elinvoimaista maa- ja metsätaloutta ja vireää maaseutuyrittämistä.  Ollikkala on ollut kasvualustana tuhansille maa- ja metsätalousyrittäjille sekä sadoille maatalouden hallinnossa, -kaupassa ja sidosryhmissä toimiville ihmisille.

Upea Kannuksen koulutilan idyllinen miljöö tarjoaa todella hyvät puitteet näyttelylle.  Näyttelyalue rakentuu opiston tiloja ja asvaltoituja alueita käyttäen. Lisäksi alueen viereen rakentuu työnäytöskenttä.

Näyttelyn järjestäjänä toimii Ollikkalan kannattajayhdistys.

HUOM! Vapaita paikkoja rajoitetusti jäljellä! 
Paikkoja voi tiedustella:  Erkki Kuismin 045 1447200

Näkemistä ammattilaisille, kaupunkilaisille, aikuisille ja lapsille

Ollikkala messuilla on näkemistä kaikille, niin ammattilaisille kun maaseudusta kiinnostuneille kaupunkilaisille, aikuisille ja lapsille. 

Maatalouden ammattilaisena näet Ollikkalan -maatalousmessuilla kerralla maatalouden koneet ja laitteet maidontuotannosta, erikoiskasviviljelyyn sekä maaseutuyrittämiseen. 

Osastoilta löydät avaimet ja innovaatiot tilasi kehittämiseen ja tuotannon parantamiseen. 

Mittavan näyttelyaluekentän välittömään läheisyyteen rakentuu työnäytöskenttä, jossa on mahdollisuus tutustua mm. rehunkäsittelyn ja peltoviljelyn koneisiin ja uutuuksiin. Näyttelykentällä on lisäksi eri kasvilajien havaintoruudukot.

Maataloudesta ja maaseudusta kiinnostuneille vieraille näyttely tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Koulutilan navetta on eläimineen näyttelyn tutustumiskohteena. Lisäksi näyttelyssä hemmotellaan hevosista ja koirista kiinnostunutta yleisöä. Koiraihmiset löydät agilityradan varrelta ja hevosille ja hevosista kiinnostuneille rakentuu oma upea ratsastus- ja näytöskenttä.

Lapsille alueella on runsaasti erilaisia tehtävärasteja ja kilpailuja sekä mahdollisuuksia tutustua maaseudun ammatteihin ja töihin.

Näyttelystä löydät myös tuliaistorin ja maalaistorin maittavine herkkuineen ja tuoreine maanantimineen.

Ollikalassa viihtyy kaikki – tervetuloa!

Avoinna
Pe 23.8. klo 10 – 17
La 24.8. klo 10 – 15

Pääsyliput
Lippu 10 €
Perhelippu 25 €
Alle 12 -vuotiaat ilmaiseksi. 

Maksuton kuljetus etäparkista.

https://www.ollikkalamessut.fi