Luova Kampus

 

Navettapäiväkirja

 

Pieneläinklinikan röntgenKesä 2021

8. Pieneläinklinikalle inhalaatioanestesialaitteisto: OneMed Group Oy:n Marita Smolander esittelee uutta anestesialaitteistoa.

7. Helteinen kesä kamerasta katsottuna: Työmaalla on paiskittu hommia koko  kesä. On tehty mm. vesijohtoja, hulevesiviemäreitä, kaapelivetoja, maalämpöputkia, lietekuilujen pohjia ja laitumen vesiposteja. Lisäksi Ollikkalankadulle on saatu uusi asfaltti ja korotettu jalkakäytävä / pyörätie. 

6. Uutta teknologiaa ja oppimisympäristöjä: Lestijoki lehden juttu 8.7.2021. 

5. Pieneläinklinikalle röntgenlaitteisto: Katso videolta, kun Petri Laakkonen Santax Medico Oy:stä esittelee Tuumalaan tulevalle pieneläinklinikalle hankkittua röntgenlaitteistoa. 

 

 

 

Toukokuu 2021 Luova Kampuksen navettatyömaa toukokuun alussa 2021

4. Toukokuu on jo touhuttu: Tontille on ihan pian paukutettu 274 paalua ja työt sujuvat suunnitelmien mukaan. Uudessa pihatossa tullaan käyttämään separoitua kuivajaetta ja järjestelmän toimittaa Demeca Oy. 

3. Ajastettua valokuvausta: Vanhan navetan rehusiilon katolle asennettiin timelapse-kamera kuvaamaan työmaan edistymistä.

2. Ollikkalaan tulossa kiireinen kevät ja kesä: Toukokuun ensimmäisellä viikolla kaivinkone ja traktorit ovat olleet työn touhussa ja kyytöt tekevät Green Care -työtä. 

 

 

Huhtikuu 2021 Pihattotyömaan aloitus huhtikuussa 2021

1. Työt käynnistyvät: Lähde mukaan seuraamaan uuden pihaton rakennusta ensimmäisestä lapion pistosta lehmien muuttoon asti! 

 

Vuosi 2020

Ensimmäisen vuoden kuulumiset: Lokakuussa 2020 on kulunut noin vuosi Luova Kampus 2020 -hankkeen alkamisesta. Oppimisymäristön suunnittelu on käynnistynyt ja ensimmäiset simulaattorihankinnat on tehty. Katso videolta hankkeen esittely ja tuoreimmat kuulumiset.

Asemakuva: Marraskuussa 2020 projektipäällikkö Maarit Kärki ja pääsuunnittelija Erkki Löf keskustelevat uuden oppimisympäristön asemakuvasta ja toiminnoista.