Liiketoiminnan ammattitutkinto, Taloushallinnon osaamisala

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

150 osp

Kesto

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Tavoite

Taloushallinnon ammattilaisille on kysyntää. Talouden tunnuslukujen ymmärtäminen ja tulkinnan osaaminen tulevat olemaan yhä keskeisemmässä merkityksessä tulevaisuudessa sähköisen taloushallinnon ja automatisoinnin lisääntyessä. Osaavia taloushallinnon työntekijöitä tarvitaan kaikkialla työelämässä.

Hae nyt täydentämään ja päivittämään osaamistasi Liiketoiminnan ammattitutkinnon, taloushallinnon osaamisalan, tehtävissä.

Kohderyhmä

Toimitko jo taloushallinnon tehtävissä tai olet siirtymässä niihin? Onko sinulla tarve syventää ja päivittää osaamistasi taloushallinnon alalta?

Koulutus sopii henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta tai liiketoiminnan alalla työskentelevälle henkilöille, jolla on alan tutkinto (merkonomi, tradenomi) ja halu suorittaa tutkinto työn ohessa.

Opiskelija etsii ennen koulutuksen alkua soveltuvan työssäoppimis- tai oppisopimuspaikan.

Sisältö

Tutkinto muodostuu työtehtäviesi ja valintojesi mukaisesti. Sisältönä esim.:
• Kannattavuuslaskenta ja budjetointi
• Kirjanpidon ja arvolisäverotuksen hoitaminen
• Palkanlaskennan hoitaminen
• Reskontran hoitaminen
• Tilinpäätös ja verotus

Koulutuksessa huomioidaan nykyinen osaamisesi ja ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Näyttötilaisuudet järjestetään työpaikallasi.

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa. Lisäksi se sisältää ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista yhteensä 25 tuntia viikossa.

Tutkintokoulutuksen suorittaminen edellyttää soveltuvaa työpaikkaa ja työtehtäviä. Koulutus käynnistetään, kun 10 hengen ryhmäkokovaatimus täyttyy.

Koulutus on kokoaikaista ja kestoltaan noin 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Aloitus syksyllä 2019.


Tarkemmat tiedot tutkinnosta löydät täältä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

Lisätietoja

Voit tiedustella Keski-Pohjanmaan oppisopimustoimistosta mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuksella: www.kpedu.fi/oppisopimus

Sinun on mahdollista hakea ammattitutkintostipendiä tutkinnon suoritettuasi. Katso lisätietoa: www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoa koulutuksesta:
opettaja Aija Peltoniemi, p. 040 807 3620
opettaja Jari Ågren, p. 040 807 3536
tai hakijapalvelut(at)kpedu.fi, p. 040 808 5010

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Viimeksi muokattu: 21.9.2019