Media-alan ammattitutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Opetusmuoto

Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan

Laajuus

150 osp

Kesto

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Hinta

240 €

Tavoite

Media-alan ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia media-alan työtehtävissä. Hän tuntee media-alan toimintaympäristön ja hallitsee audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit. Lisäksi media-alan ammattitutkinnon suorittanut hallitsee myös media-alan erityispiirteet oman ammatillisen painotuksensa mukaisesti.

Media-alan ammattitutkinnon suorittanut toimii media-alan yritysten ja muiden organisaatioiden palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Kohderyhmä

Media-alan ammattitutkinto on täydennyskoulutusta ja se on suunnattu audiovisuaalisen tuotannon työtehtävissä toimiville tai aiempaa alan osaamista omaaville aikuisille. Koulutus antaa mahdollisuuden muuttaa tai päivittää työelämässä hankittu osaaminen ammatilliseksi tutkinnoksi.

Sisältö

Media-alan ammattitutkinto (150 osp) muodostuu
- yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (15 osp)
- yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta (55 osp)
- valinnaisista tutkinnon osista (80 osp), joista yksi voi olla myös tutkinnon osan toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Myös tutkinnon osan/osien suorittaminen on mahdollista. Valinnaiset tutkinnon osat voivat painottua esimerkiksi videotuotantoon, äänituotantoon, graafiseen tuotantoon tai animaatio- ja tehostetuotantoon. Ammattitaito valittuihin tutkinnon osiin osoitetaan näyttöinä, kun vaadittava osaaminen on hankittu.
Tutustu tutkintoon ja valinnaisiin tutkinnon osiin ePerusteissa:
https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/2791212/naytto/tiedot

Toteutus

Koulutuksen alussa tehtävän osaamiskartoituksen perusteella olemassa oleva osaaminen joko tunnustetaan tai tunnistetaan. Puuttuvan osaamisen hankkimiseksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Osaamisen hankkiminen tapahtuu keskeisiltä osin koulutustyöpaikassa joko oppisopimuksella tai koulutussopimuksella. Tietopuolinen opetus toteutetaan Mediakeskus LIMEn oppimisympäristöissä ja verkko-opintoina.

Lisätietoja

Koulutuksen hinta on 240 €. Koulutusmaksun voi maksaa myös useammassa erässä esimerkiksi kuukausittain.
Tutustu meihin osoitteessa www.mediakeskuslime.fi.

Lisätietoja:
Hakijapalvelut(at)kpedu.fi, p. 040 808 5010
Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Viimeksi muokattu: 21.9.2019