Iloisesti yhdessä! -yöleiri perheille

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Kesto

1.11.2019 - 2.11.2019

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

75€/45€

Kohderyhmä

Aikuiset ja lapset yhdessä

Sisältö

Vietä yhteinen vuorokausi luovuuden lähteillä. Samalla kohtaat, ja olet läsnä, oman tärkeän ihmisesi kanssa. Turvallisessa ilmapiirissä ja ympäristössä on hyvä leikitellä yhdessä. Luova toiminta aukaisee uusia yhteyksiä ihmisten välille. Yhteinen ”retki” synnyttää tärkeitä muistoja, joihin on mukava palata myöhemminkin elämässä. Tule siis heittäytymään luovuuden syliin, ja keräämään yhteisiä muistojen hedelmiä!

Ryhmän toiveita ja kokoonpanoa mukaillen, sovelletaan erilaisia luovia menetelmiä (maalaus, tanssi, kuva, musiikki, tarinat jne.)

Toteutus

Leiriohjelma on suunniteltu yli 5- vuotiaille lapsille. Yöleiri toteutetaan Keski-Pohjanmaan kansanopistolla 1.-2-11-2019. Yöleiri alkaa perjantaina klo.15.00 ja päättyy lauantaina klo. 17.00. Yöleirillä on sekä ohjattua toimintaa että vapaa-aikaa. Tarkemman ohjelman saatte ilmoittautuessanne leirille. Valokuva, joka otetaan teistä jokaisesta kurssin lopuksi lähetetään teille kurssin jälkeen s.postitse.

Lisätietoja

Kouluttajana on taiteilija, taideterapeutti Auli-Maritta Ruuskanen. Valokuvaajana Jarmo Seikkula. Mukana myös nuoriso- ja yhteisöohjaajia.

Leirihinta on 75€ /aikuinen, 45€/ lapsi. Hinta sisältää ohjatun toiminnan, valokuvan s.postitse, kaikki ruokailut (2xpäivällinen, iltapala, aamupala, lounas), yöpymisen kurssihotellissa (2hh, oma wc ja suihku), saunomismahdollisuuden. Lisätietoja yöleiristä voi kysyä koulutussuunnittelija Sari Hiltunen 040 8073512 tai sari.hiltunen@kpedu.fi Koulutuksen käytännön järjestelyistä: koulutussihteeri Seija Prittinen, p. 040 808 5035 tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi
Pidätämme oikeuden yöleirin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole riittävästi.

Viimeksi muokattu: 25.8.2019