Virtasten kesäleiri

Opetusmuoto

Lähiopetus

Kesto

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

230€

Kohderyhmä

Virtasten kesäleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

Teatteri:
Teatteriryhmässä harjoitellaan teatteri-ilmaisua, näyttelemistä ja tarinankerrontaa. Yhdessä keksitään ja esitetään tarinoita ja roolihenkilöitä. Lavalle luodaan erilaisia tilanteita myös lavasteiden, puvustuksen, musiikin ja valojen avulla. Harjoittelemme kaikkien ideoista pienen yhteisen esityksen. Ohjaajana Emmi Tanskanen.
Tanssi:
Tanssiporukassa parannetaan kehontuntemusta liikkuen ja tanssien. Opetellaan itsensä ilmaisemista kehon liikkeen avulla ja tehdään erilaisia luovia liikeharjoituksia. Yhdessä etsimme ja koemme iloa musiikista ia tanssillisesta liikunnasta! Ohjaajana Kati Raatikainen.

Musiikki:
Musiikkiryhmässä laulamme, nauramme ja soitamme! Etsimme omasta äänestä, kehosta ja soittimista erilaisia ääniä ja rytmejä. Kuuntelemme erilaisia kappaleita ja keksimme omaa musiikkia. Nautimme musiikista ja sen tuomasta hyvästä olosta yhdessä. Omaa tekemistä löytyy kaikille, ja yhdessä kannustamme toisiamme kokeilemaan laulamista ja soittamista. Valmistelemme leirin loppujuhlaan pienen esityksen. Ohjaajana Miia Kaunisto.

Kuvataide:
Kuvataideryhmässä nautitaan kuvien tekemisestä ja käytetään mielikuvitusta. Kuvataiteella voit kertoa tarinoita, käsitellä tunteita ja herättää ajatuksia. Ryhmään mahtuu kaiken tasoisia taiteen tekijöitä. Viikon aikana pääset kokeilemaan erilaisia välineitä ja eri tapoja tehdä kuvataidetta. Voit keskittyä tekemään itselle mieluisinta juttua tai testata uusia ilmaisumuotoja. Maalataan, piirretään ja sitten ihaillaan aikaansaannoksia. Ohjaajana Niina Perander

Toteutus

VALITSE OMA LEIRIJUTTUSI!
Jokainen leiriläinen valitsee itselleen yhden opetusryhmän, johon haluaa ensisijaisesti osallistua sekä vaihtoehtoisen ryhmän siltä varalta, että ensimmäinen toive ei toteudu. Vaihtoehdot ovat teatteri, tanssi, musiikki ja kuvataide. Näissä ryhmissä opiskellaan joka päivä maanan perjantaihin ja valmistellaan esitys leirin päätöstilaisuuteen. Iltaisin järjestetään kaikille yhteistä ohjelmaa.

AIKATAULU: Leiri alkaa maanantaina 24.6. klo 14. Leiri päättyy perjantaina 28.6. klo 12 alkavaan päätösjuhlaan. Päätösjuhla on avoin tilaisuus, johon vanhemmat ja huoltajat, sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita!

OPETTAJAT: Jokaista työpajaa ohjaa alan ammattilainen.

AVUSTAJAT: Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Oman henkilökohtaisen avustajan jokainen palkkaa tarvittaessa itse.

HINNAT:
230€ sisältää opetuksen, majoituksen, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. 190€ sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan.

Ilmoittautumiset 9.6. mennessä: Seija Prittinen, puh. 040 8085 035, seija.prittinen(at)kpedu.fi

Lisätiedot: Sari Hiltunen, p. 040 8073 512, sari.hiltunen(at)kpedu.fi

Hakuaika päättynyt

Viimeksi muokattu: 19.1.2020