AK Vyöhyketerapeutti

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

46,5 op

Kesto

18.11.2017 - 30.4.2019

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

2500 €

Tavoite

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jota on harjoitettu ympäri maailmaa jo varhaisessa vaiheessa. Vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä kehon vyöhykkeiden ja jalkaterien, korvien ja käsien heijastealueiden kautta. Näistä heijastealueista löytyy ihmiskeho ikään kuin pienoiskoossa ja niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan hoidettavan mieleen, tunne- ja fyysiseen kehoon kokonaisvaltaisesti. Hoitaja käsittelee näitä heijastealueita käsin erilaisia lempeitä käsittelyotteita hyödyntäen.

Kuten muillakin hoidoilla, vyöhyketerapialla on tarkoitus tukea asiakkaan kehon omia parantavia voimia ja aikaansaada mielen ja kehon energeettinen tasapaino.

Sisältö

AK Vyöhyketerapeutti: Ammattiin Koulutettu Vyöhyketerapeutti

AK Vyöhyketerapeutti koulutusohjelmassa syvennetään perinteisen Kiinalaisen lääketieteen ja energialääketieteen opit ja opettelet tekemään asiakkaallesi yksilöllisen vyöhyketerapiahoidon ja antamaan hänelle yksilölliset itsehoito-ohjeet.

Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu elementtien lisäksi hoito akupisteiden, meridiaanien sekä aurikuloterapian avulla, yksilöllinen ruokavalio, rentoutumis- ja liikunta-ohjeet sekä fytoterapeuttinen hoito. Hahmotat asiakkaidesi häiriöitä myös energialääketieteen chakrojen kautta.

AK Vyöhyketerapeutin koulutusohjelmassa käyt läpi jokaisen Elementin häiriötilojen oireet ja niiden etiologian ja hoitokokonaisuudet. Saat myös valmiudet kattavien itsehoito-ohjeiden laatimiseen asiakkaalle. AK Vyöhyketerapeutin koulutusohjelmaan sisältyy lisäksi erilaisia vyöhyketerapeuttisia lisätekniikoita kuten jalkapohjien meridiaanihieronta, metamorfinen hoito sekä käsien energeettisten vyöhykkeiden käsittely.

AK Vyöhyketerapeutti on alansa ammattilainen ja osaa turvallisesti ja kokonaisvaltaisesti hoitaa asiakkaitaan energialääketieteen kautta. Hän osaa valita hoitovalikoimastaan jokaiselle asiakkaalleen parhaiten sopivat vyöhyketerapeuttiset hoitomenetelmät ja laatia kattavat itsehoito-ohjeet. AK Vyöhyketerapeutti koulutusohjelmassa kiinnitämme myös paljon huomiota opiskelijoidemme terapeuttina kasvamiseen ja omaan hyvinvointiin. AK Vyöhyketerapeutti koulutusohjelman avulla saat vankan ammattitaidon toimia Ammattiin Koulutettuna Vyöhyketerapeuttina ja perustaa oman luontaishoitolan.

Toteutus

Koulutus on moduulikoulutusta, sisältäen lähi- ja etäopetusta sekä harjoitushoitoja. Lähiopetus tapahtuu viikonloppuisin (16 viikonloppua, la-su) Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä.

Koko koulutusohjelma sisältää (46,5 op):
- lähiopetusta Keski-Pohjanmaan kansanopistossa 288h
- etäopetusta 288h
- muut vaadittavat 680h (hoitoharjoittelua 200h, lääketieteen perusteet (378h), jos opiskelija ei ole Valviran rekisterissä terveydenhuoltoalan tutkinnon suorittaneena, EA1, opinnäyte ja kirjallinen koe, sekä 2 hoitonäytettä opettajalle)
Koulutus täyttää LKL ry:n suositukset terapeuttikoulutuksesta ja sen suoritettuasi pääset LKL ry:n terapeuttirekisteriin ja voit saada vastuuvakuutuksen.

Lisätietoja

Vastaa hakulomakkeen lisätietokentässä seuraaviin: Miksi haluat opiskella vyöhyketerapeutiksi? Mitä odotat koulutukselta? Kuvaile oma terveydentilasi. Kokemukset luontaisterapioista.

Lisätietoja koulutuksesta: AK Luontaisterapiaopiston vastaava kouluttaja Annikki Aro, p. 040 5055124, info(at)luonnollisestiterve.fi, www.luontaisterapiaopisto.net tai Kai Harju, 040 8085 032, kai.harju(at)kpedu.fi

Lisätietoja koulutuksen käytännön järjestelyistä: koulutussihteeri Seija Prittinen, p. 040 808 5035 tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi
Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole riittävästi.

Koulutuksen hinta 2500€ sisältää lähiopetuksen ja lounaan lähiopetuspäivinä (ei sis. maksuja EA1- ,Vastaa hakulomakkeen lisätietokentässä seuraaviin: Miksi haluat opiskella vyöhyketerapeutiksi? Mitä odotat koulutukselta? Kuvaile oma terveydentilasi. Kokemukset luontaisterapioista.
Lisätietoja koulutuksesta: AK Luontaisterapiaopiston vastaava kouluttaja Annikki Aro, p. 040 5055124, info(at)luonnollisestiterve.fi, www.luontaisterapiaopisto.net tai Kai Harju, 040 8085 032, kai.harju(at)kpedu.fi
Lisätietoja koulutuksen käytännön järjestelyistä: koulutussihteeri Seija Prittinen, p. 040 808 5035 tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi
Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole riittävästi.

Koulutuksen hinta 2500€ sisältää lähiopetuksen ja lounaan lähiopetuspäivinä (ei sis. mahdollisia maksuja EA1- ja lääketieteen perusteet -koulutuksista eikä maksuja opinnäytteestä, kirjallisestä kokeesta ja 2 hoitonäytteestä opettajalle).
Koulutusmaksu laskutetaan kuukausierissä. Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on mahdollisuus yöpyä kurssihotellissa.

RYHMÄSSÄ ON VAPAITA OPISKELUPAIKKOJA!
Kysy lisää: koulutussuunnittelija Kai Harju puh. 040 8085 032, kai.harju(at)kpedu.fi tai 040 8085 035.

Viimeksi muokattu: 3.9.2019