Yritysideasta liiketoimintasuunnitelmaksi

Tavoite

Sinullakin varmaan on yritysidea? Ajatus siitä, että mitä uusia tuotteita tai palveluita tarvitsisimme? Mitä voisi tehdä paremmin, halvemmin tai ekologisemmin kuin muut? Tehdä toisin, toteuttaa uudella erilaisella tavalla?

Jalosta ideasi innostavaksi, vakuuttavaksi ja toteuttamiskelpoiseksi liiketoimintasuunnitelmaksi tarvittavine laskelmineen. Omaksi liiketoimintasuunnitelmaksi siitä, mikä ja minkälainen olisi sinun yrityksesi. Tee tämä oman osaamisesi lisäämiseksi, yritystoiminnan aloittamiseksi tai nykyisen yritystoiminnan kehittämiseksi. Samalla opit ymmärtämään kannattavan yritystoiminnan elementtejä, ottamaan yrityksen eri osa-alueet huomioon ja suunnittelemaan menestyvää yritystoimintaa.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii niin yrittäjyydestä kiinnostuneille, yritystoimintaa aloittaville tai jo toimiville yrittäjille kuin myös kevytyrittäjille tai yrittäjämäisesti toimiville. Kaikille sillä jokainen meistä voi löytää itsestään menestyvän yrittäjän.

Sisältö

Koulutuksen voit aloittaa milloin vain ja sen keskimääräinen suorittamisaika on 1-3 kuukautta. Koulutuksen aikana opiskelet joustavasti verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin helppokäyttöisten verkkotyökalujen avulla.

Koulutukseen sisältyy myös tarpeen mukaan järjestettäviä verkko- tai lähiopetustunteja ja verkko-ohjausta.

Verkkokoulutus edellyttää oman tietokoneen ja Internet-yhteyden käyttöä.

Lisätietoja

Yritystoimintasi suunnittelussa sinua auttavat Aimo Syri (yli 30 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja yritysten kehittämis-, koulutus- ja konsultointityöstä) ja Mikko Hankaniemi (yli 10 vuoden kokemus nuoresta yrittäjyydestä, yrittäjyyskoulutuksen kehittämistyöstä ja yrittäjyyden opetuksesta).

Lisätietoja voi kysyä: KTM, lehtori Aimo Syri 040 8085024, aimo.syri@kpedu.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää