Urkupedagogien keskustelufoorumi

Kohderyhmä

Urkupedagogien keskustelufoorumi on suunnattu kaikille urkujensoiton opettajille, urkupedagogi-opiskelijoille tai urkujensoiton opettamisesta kiinnostuneille kanttoreille ja urkureille ja ammattiopiskelijoille.

Sisältö

Kaipaatko tukea urkujensoiton opettamiseen? Haluatko konkreettisia vinkkejä oppilaan harjoittelun tukemiseen? Kaipaatko kollegiaalista keskustelua ja kokemusten vaihtamista? Tai kenties olet miettinyt urkujensoiton opettamista ja kiinnostunut näistä aiheista? Urkupedagogien keskustelufoorumi on silloin juuri sinulle! Kurssiin sisältyy opetuksen observointia ja ohjattuja keskustelupiirejä.

Kurssi järjestetään Kokkolan kaupungin kirkossa ja opettajana toimii Maija Lehtonen. Oppilaina on Keski-Pohjanmaan kansanopiston Urkuakatemian ja Keski-Pohjanmaan konservatorion oppilaita. Oppilaat ovat taito-tasoltaan aloittelijasta ammattitasolle. Kurssi on osa Keski-Pohjanmaan konservatorioon hankittujen urkujen "avajaisviikkoa".

Kurssin aikataulu:

Lauantai 25.2. klo 9.30-17
Sunnuntai 26.2. klo 12-19.30

Maija Lehtonen on kokenut urkupedagogi. Hän työskentelee tällä hetkellä Tukholmassa Kuninkaallisen musiikkikorkeakoulun urkujensoiton lehtorina. Lisätietoja Maijasta: https://www.manfredandmaijaofficial.com/

Lisätietoja

Majoitusmahdollisuus Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä 35 €/yö/hlö 2hh tai 50 €/yö 1hh. Hinnat sisältävät aamupalan ja liinavaatteet. Kansanopisto sijaitsee noin 16 km Kokkolan keskustasta. Muita majoitusvaihtoehtoja Kokkolassa: hotelleja, hostelli ja Airbnb.

Lisätietoja kurssista:
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
044 7250 701/Minna Poutanen (ma-to)
minna.poutanen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää

Nivalalainen Elisa Ojala on aina nauttinut piirtämisestä. Koronan iskiessä hän päätti ostaa ensimmäiset akryylimaalinsa ja laajentaa taideharrastustaan maalaamisen pariin. Hän innostui maalaamisesta kovasti, ja päätti hakea siihen lisäoppia.

Lue lisää

Haminasta kotoisin oleva Elise Zoon ei nuoruudessaan kokenut olevansa erityisen taiteellinen. Jollakin tasolla luova työ ja taiteen tekeminen on kuitenkin kiinnostanut, ja yksi luovuuden toteuttamiskeinoista oli aikoinaan teinisirkukseen osallistuminen.

Lue lisää

Tanssimisesta nauttiva Henna Hietamäki haki peruskoulun jälkeen Redun tanssilinjalle. Sinne ei kuitenkaan paikkaa auennut ensimmäisellä yrittämällä, joten hän päätyi hakemaan lisää pohjaa oman ilmaisun tutkimiselle Kälviä Arts -opistovuodesta.

Lue lisää