Rally-tokovalmennus

Tavoite

Valmennus on suunnattu rally-tokossa kilpaileville alo-mes koirakoille. Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujalla monipuoliset työkalut rally-tokon harrastamiseen ja lajissa kilpailemiseen.

Sisältö

Valmennus muodostaa monipuolisen ja laadukkaan kokonaisuuden, joka sisältää verkkovalmennusta, webinaareja, tekniikkatreeniä, ratatreeniä sekä mentaalivalmennusta.
Valmennukseen sisältyy myös pääsy suljettuun facebook-ryhmään, jossa voi vaihtaa ajatuksia ja jakaa omia treenivideoita.

Valmennus toteutetaan verkko- ja lähivalmennuksena. Verkkovalmennuksessa käytämme Microsoft Teamsia ja suljettua facebook-ryhmää. Lähivalmennus toteutetaan Kannuksen Dogness-hallilla ja Kpedu:n ammattiopiston treenikentällä. Lähivalmennuspäivät ovat 25.4.,13.5., 5.6. klo 16–19 ja 2.5. klo 10–17.30. Tilanteen vaatiessa treeniaikoja voidaan porrastaa.
Verkko- ja lähivalmennuksen lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä opiskeluja ja käytännön harjoittelua omalla ajalla yhteensä 25 tuntia.

Koulutuksen laajuus on 55h, joka sisältää verkkovalmennuksen 12.4.-20.6.2021, yhden kokopäivä valmennuksen sekä kolme 3 tunnin lähivalmennuskertaa, jotka sisältävät yksilö- ja ryhmätreeniä, 5 webinaaria (rally-tokokilpailulajina, palkkaus & motivaatio, mentaalivalmennuksen työkalut harrastamiseen ja kilpailemiseen, monipuolliset rally-treenit) sekä itsenäistä harjoittelua. Webinaarit pidetään arki-iltaisin.
Lähivalmennuksessa opiskelijat vastaavat itse ruokajärjestelyistä.

Valmennuksen aloituswebinaari pidetään 12.4.2021 klo 19-20.30.

Kouluttajina toimivat:
Tytti Lintenhofer (rally-tokotuomari, koira-alan mentaalivalmentaja, eläintenkouluttaja, kennelalan opettaja)
Jenna Vuori (rally-tokokouluttaja, eläintenkouluttaja, kennelalan opettaja)

Koulutuksen edellytykset
Edellytämme aktiivista osallistumista koulutuksen sisältöihin, jotta pääset tehokkaasti harjoittelemaan ja soveltamaan oppimaasi käytännössä.
Koulutukseen osallistuja sitoutuu:
- oman koulutussuunnitelman tekoon
- oman valmennussuunnitelman kehittämiseen
- aktiiviseen osallistumiseen facebook-ryhmässä (videoiden ja ajatusten jako)
- lähitreenien osallistumiseen
- itsenäisiin treeneihin

Valituille lähetämme infokirjeen viimeistään 6.4.21. Koulutukseen valitaan max 10 osallistujaa.

Lisätietoja

Tytti Lintenhofer, tytti.lintenhofer@kpedu.fi , 044 7250 645

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Ollikkalankatu 3, 69100 KANNUS


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Sotkamossa asuva Riikka Mäkäräinen työskentelee rajavartijana ja koiranohjaajana Kainuussa sijaitsevalla Kuhmon rajavartioasemalla.

Lue lisää

Kun 16-vuotias Aaro Haasala viime syksynä aloitti asuntolaelämän, oli pientä jännitystä ilmassa. Kannuksessa maatalousteknologiaa opiskeleva nuori mies kertoo kuitenkin, että ystävystyi opiskelukavereiden kanssa jo ensimmäisten viikkojen aikana. Asuntolaan kotiutumista helpotti myös se, että kämppäkaveriksi muutti jo peruskoulusta tuttu kaveri.

Lue lisää

Lohtajan koulun ysiluokkalaiset Jenni Jussila ja Meri Yli-Hukka viettivät TET-viikkoa Kpedun Kannuksen toimipaikassa. Tytöt hakivat yhteishaussa Kannukseen maatalousalan opintoihin, ja odottavat haun tuloksia toiveikkaina.- Oli tosi kiva päästä tänne koululle tutustumaan! Olemme päässeet tekemään monenlaista pihahommista navettatöihin, ja tämä vaikuttaa tosi kivalta paikalta. Asuntola vaikuttaa viihtyisältä, ja täällä opiskelevat kaverit on kertoneet, että täällä on hyvät ruoatkin, tytöt kertoilevat.

Lue lisää

Eläintenhoitajan ammattitutkinnon Kannuksessa suorittanut Jenna Vuori kertoo olevansa unelma-ammatissaan. Hän on työskennellyt koirankoulutuspalveluja tuottavassa Easy Dog -yrityksessä vuodesta 2013 asti. Ensin opintojen ohessa kunnes hän vuoden 2017 alusta siirtyi Easy Dogin yrittäjäksi.

Lue lisää

Maaliskuussa maatalouslomittajaksi valmistunut sieviläinen Mikko Vähäsöyrinki kertoo hakeutuneensa Kannukseen opiskelemaan saadakseen maatalousalan tutkinnon ja varmuutta työelämässä opittuihin taitoihin.

Lue lisää

Outi Koskelalla oli ollut miehensä kanssa maatila kahden vuoden ajan, kun hän alkoi kaivata lisää tietoa alasta. Koulutuksen kautta osaamista karttui niin pelto-, kone- kuin hitsauspuolelta.

Lue lisää

Kannuksen maatalousalan perustutkinnon kennellinjalla ja lukion oppimäärän opiskellut Janita Häggman jatkoi alan opintoja eläintenhoitajan ammattitutkintoon. – Harrastan koiria ja halusin niitä taitoja syventää, kertoo Janita. Keväällä 2016 alkanut eläintenhoitajan ammattitutkinto keskittyy eläinten kouluttamiseen. Samaan aikaan niiden opintojen kanssa Häggman on viimeistellyt tradenomin opintojaan ammattikorkeakouluun.  

Lue lisää

Kokkolalainen Jesse Suominen opiskelee viimeistä vuottaan maatalousalan perustutkintoa ja valmistuu nyt keväällä maaseutuyrittäjäksi.

Lue lisää

Keväällä 2015 maaseutuyrittäjäksi valmistunut perholainen Maarit Flink opiskeli maatalousalan perustutkinnon ohessa myös ylioppilastutkinnon. Viimeiset aineet hän kirjoitti syksyllä ja valkolakki tuli jouluna 2015.

Lue lisää

Maatalousalan perustutkintoa opiskelevat kinnulalaiset Lauri Vasalampi ja Miikka Kinnunen valitsivat maatalousalan yhteishaussa siksi, että ala oli heille tuttu, mutta myös mieluinen.

Lue lisää