Palveluneuvoja (706644)

Tavoite

Onko koulutuksesi jäänyt kesken, omaat kuitenkin asiakaspalveluhenkisyyttä, etkä tiedä mihin hakea töihin?

Hakeutuisitko palveluneuvojan työtehtäviin asiakaspalveluun tai turvaamaan palvelua liikenneasemalle?

Oletko ilman koulutusta ja mietit urapolkuasi? Haluaisitko lähtölaukauksen opiskelupolulle ja kartoittaa rauhassa, että mitä tutkintoa lähtisit opiskelemaan?

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa ja ovat kiinnostuneet alasta, ja joilla on riittävä suomen kielen taito.

Opiskelijat voivat olla TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita.

Sisältö

Koulutusaika on 29.8.-16.12.2022 (ei lomajaksoja)

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena, työssäoppimisena sekä itsenäisenä opiskeluna. Opiskelupäiviä voidaan järjestää myös mahdollisesti verkko-opiskeluna. Tästä koulutusajasta räätälöidään työssäoppimista opiskelijakohtaisesti väh. 40 päivää.

Autamme sinua hakeutumaan koulutussopimuksella sopivaan työpaikkaan koulutuksen aikana, jolloin pääset kehittämään osaamistasi juuri sinulle sopivassa työtehtävässä. Koulutussopimusajalta ei makseta palkkaa, vaan työskentely tapahtuu työttömyysetuudella. Työnhakijalle koulutus on maksuton, koulutuksen kautta
saat ajantasaista osaamista, jolle on kysyntää työelämässä.

Koulutus henkilökohtaistetaan jokaisen opiskelu- ja työhistorian pohjalta, koulutussisällöt määräytyvät yksilöllisesti sen pohjalta. Opiskelijoiden kohdalla tarkistellaan aitoa työelämän tarvetta ja täsmäytetään osaamisesi työelämän tarpeisiin. Työkyvyn alentuma tai osatyökykyisyys otetaan henkilökohtaistamisessa huomioon.
Kpedu on esteetön oppilaitos.


Koulutuksessa tulet saamaan oppia Kpedun opettajien opettamana mm. seuraavista aihealueista:
- asiakaslähtöisyys
- digimarkkinointi
- ratkaisumyynti
- ongelmanratkaisutaidot
- Office-ohjelmien käyttö
- asiakaspalvelusanastoa ruotsin kielellä
- tunneälykkyys
- turvallisuusalan lainssädäntö
- yritysturvallisuus
- turvallisuustekniikka
- ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy

Osaajista on kysyntää työmarkkinoilla, osallistumalla koulutukseemme parannat työllistymistäsi tai jatkat tutkinto-opiskelijana!

Hakuaikaa on 11.8 asti.

Lisätietoja

Koulutukseen haetaan TE-palveluiden sivuilla kohdassa haussa oleva työvoimakoulutus. Täytä hakemus huolellisesti, sillä hakijat valitaan hakemuksen perusteella valintahaastatteluun. ( haastattelut ELOKUUSSA TE-toimistolla )

Lisätiedot koulutuksesta: Heli Maunula, liiketoiminnan päätoiminen opettaja ja vastuuohjaaja heli.maunula@kpedu.fi
tai puh 040 807 3530

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 ( 9-16.15)
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kiinalainen BingLing Jiang tuli Suomeen poikaystävänsä perässä 10 vuotta sitten. Poikaystävä taas oli tullut ensin opiskelemaan Centria-ammattikorkeakouluun ja sittemmin töihin maatilalle Himangalle. Pariskunta asettui Kokkolaan ja heillä on nyt kolmevuotias tytär. BingLing osallistui Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä vuoden kestäneeseen aikuisten maahanmuuttajien valmentavaan koulutukseen ja aloitti sen kanssa samaan aikaan lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnon opiskelun.

Lue lisää

Emil Kinnunen, Nea Takala ja Jerry Korkeamäki hakevat suuntaa tulevaisuuden opintoihin Valma-koulutuksesta, joka on tarkoitettu peruskoulunsa päättäneille ammatilliseen koulutukseen valmentavaksi vuodeksi.

Lue lisää

Valma-koulutuksen juuret kylvettiin lähes kymmenen vuotta sitten, kun Ammattistartti-ryhmä aloitti yhdessä ammattikoulun asuntolan solussa. Aluksi koulutus oli puolen vuoden mittainen, mutta koulutuksen kestoa lisättiin pian vuoteen.

Lue lisää