Minä ja koira -parasta yhdessä!

Tavoite

Kurssin tavoitteena on vahvistaa omaa koiraharrastamisen iloa ja hyvinvointia. Vaikuttavatko pinttyneet uskomukset, pettymykset ja vastoinkäymiset omaan koiraharrastukseen? Haluatko suhtautua itseesi myötätuntoisemmin? Kehittyä ihmisenä, koiraharrastajana ja koiranomistajana?
Päätä itse miten mukavaa/hauskaa/kivaa sinulla ja koirallasi on yhdessä!
Ihan parasta mentaalisettiä koiraharrastukseen

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu kaikille koiraharrastajille, jotka haluavat vahvistaa yhdessä tekemisen iloa koiran kanssa.

Sisältö

- Omien vahvuuksien vahvistaminen
- Itsetuntemus ja keskittyminen
- Itseluottamuksen vahvistaminen
- Pettymykset, vastoinkäymiset, epäonnistumiset – miten niistä selviää?
- Kisajännityksen käsittely
- Miellekartta koiraharrastuksessa
Kouluttajina:
Mental Sport & Dog
Mentaalivalmentaja Anne Talvitie ja koira-alan ammattilainen Tytti Lintenhofer.
Kurssin laajuus on 10 tuntia. Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä iltana klo 18-20.30 Kannuksessa ilman koiria. Kurssille otetaan max 20 opiskelijaa.
Valituille lähetämme infokirjeen.
To 17.12.20 klo 18:00-20:30
Pe 18.12.20 klo 18:00-20:30

Lisätietoja

Lisätietoja: Tytti Lintenhofer, tytti.lintenhofer(a)kpedu.fi , 044 7250 645

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Sotkamossa asuva Riikka Mäkäräinen työskentelee rajavartijana ja koiranohjaajana Kainuussa sijaitsevalla Kuhmon rajavartioasemalla.

Lue lisää

Kun 16-vuotias Aaro Haasala viime syksynä aloitti asuntolaelämän, oli pientä jännitystä ilmassa. Kannuksessa maatalousteknologiaa opiskeleva nuori mies kertoo kuitenkin, että ystävystyi opiskelukavereiden kanssa jo ensimmäisten viikkojen aikana. Asuntolaan kotiutumista helpotti myös se, että kämppäkaveriksi muutti jo peruskoulusta tuttu kaveri.

Lue lisää

Lohtajan koulun ysiluokkalaiset Jenni Jussila ja Meri Yli-Hukka viettivät TET-viikkoa Kpedun Kannuksen toimipaikassa. Tytöt hakivat yhteishaussa Kannukseen maatalousalan opintoihin, ja odottavat haun tuloksia toiveikkaina.- Oli tosi kiva päästä tänne koululle tutustumaan! Olemme päässeet tekemään monenlaista pihahommista navettatöihin, ja tämä vaikuttaa tosi kivalta paikalta. Asuntola vaikuttaa viihtyisältä, ja täällä opiskelevat kaverit on kertoneet, että täällä on hyvät ruoatkin, tytöt kertoilevat.

Lue lisää

Eläintenhoitajan ammattitutkinnon Kannuksessa suorittanut Jenna Vuori kertoo olevansa unelma-ammatissaan. Hän on työskennellyt koirankoulutuspalveluja tuottavassa Easy Dog -yrityksessä vuodesta 2013 asti. Ensin opintojen ohessa kunnes hän vuoden 2017 alusta siirtyi Easy Dogin yrittäjäksi.

Lue lisää

Maaliskuussa maatalouslomittajaksi valmistunut sieviläinen Mikko Vähäsöyrinki kertoo hakeutuneensa Kannukseen opiskelemaan saadakseen maatalousalan tutkinnon ja varmuutta työelämässä opittuihin taitoihin.

Lue lisää

Outi Koskelalla oli ollut miehensä kanssa maatila kahden vuoden ajan, kun hän alkoi kaivata lisää tietoa alasta. Koulutuksen kautta osaamista karttui niin pelto-, kone- kuin hitsauspuolelta.

Lue lisää

Kannuksen maatalousalan perustutkinnon kennellinjalla ja lukion oppimäärän opiskellut Janita Häggman jatkoi alan opintoja eläintenhoitajan ammattitutkintoon. – Harrastan koiria ja halusin niitä taitoja syventää, kertoo Janita. Keväällä 2016 alkanut eläintenhoitajan ammattitutkinto keskittyy eläinten kouluttamiseen. Samaan aikaan niiden opintojen kanssa Häggman on viimeistellyt tradenomin opintojaan ammattikorkeakouluun.  

Lue lisää

Kokkolalainen Jesse Suominen opiskelee viimeistä vuottaan maatalousalan perustutkintoa ja valmistuu nyt keväällä maaseutuyrittäjäksi.

Lue lisää

Keväällä 2015 maaseutuyrittäjäksi valmistunut perholainen Maarit Flink opiskeli maatalousalan perustutkinnon ohessa myös ylioppilastutkinnon. Viimeiset aineet hän kirjoitti syksyllä ja valkolakki tuli jouluna 2015.

Lue lisää

Maatalousalan perustutkintoa opiskelevat kinnulalaiset Lauri Vasalampi ja Miikka Kinnunen valitsivat maatalousalan yhteishaussa siksi, että ala oli heille tuttu, mutta myös mieluinen.

Lue lisää