Kouluttaudu ja työllisty puhtauspalvelualalle (nro 706278)

Tavoite

Haluatko työllistyä puhtauspalvelualalle? Onko vanhainkoti tai päiväkoti mieluinen työympäristö vai koetko omaksesi oppilaitosympäristön? Työpaikkoja on tarjolla eri toimintaympäristöissä.

Tarjoamme koulutusta osaamisen hankkimiseen ja mahdollisuutta työllistymiseen.

Koulutus antaa opiskelijalle realistiset lähtökohdat ja perustiedot alasta. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttaja taustaisille sekä niille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan.

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa ja jotka soveltuvat alalle.

Sisältö

Koulutus järjestetään 5.9.-12.12.2022 (70 pv) ja opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla.

Opettaja auttaa opiskelijaa sopivan työpaikan hakemisessa. Opettaja käy työpaikalla ohjaamassa opiskelijaa ja koulutukseen sisältyy yksittäisiä lähiopetuspäiviä koko ryhmälle. Koulutuksen alussa on 5 pv lähijaksolla ja sen jälkeen kerran kuukaudessa 1 lähipäivä ja työpaikalla henkilökohtaista ohjausta.

Opiskelu on käytännönläheistä tekemistä.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä puhtauspalvelualan työtehtäviin tai jatkaa opintoja koulutus- tai oppisopimuksella ja suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnon tutkinnonosan.

Lisätietoja

Koulutukseen haetaan internetsivuilla www.te-palvelut.fi kohdassa haussa oleva työvoimakoulutus. Täytä hakemus huolellisesti, sillä hakijat valitaan hakemuksen perusteella valintahaastatteluun.

Hakuaika päättyy 28.8.2022

Haastattelut 31.8.2022 Pietarsaaren TE-toimistolla, Kanavapuistikko 1.
Haastattelukutsut laitetaan tekstiviestinä, joten tarkista että numerosi on oikein hakemuksessa.

Lisätiedot koulutuksesta:
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Pirkko Rahkonen, 044-7250808 pirkko.rahkonen@kpedu.fi

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai chatissa sivulla: https://www.te-palvelut.fi/fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-ko ulutusneuvonta

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Alholmintie 72, 68600 Pietarsaari


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kesäkuussa 2018 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta kiinteistöpalvelujen perustutkinnosta toimitilahuoltajiksi valmistuneet Said ja Abdi työskentelevät SOL Palvelut Oy:ssä siivoojina kohteenaan Keski-Pohjanmaan keskussairaala. Puhtauspalveluala työllistää tällä hetkellä erittäin hyvin, minkä todistaa sekin, että Said ja Abdi työllistyivät jo opintojen aikana.

Lue lisää

Kuvitellaan tilanne, että tulet aamulla töihin tammikuun pakkasilla. Työpaikan piha on auraamatta ja valaisematon parkkipaikka hiekoittamatta peilijäällä. Sisälle päästyäsi huomaat, että eteisessä lojuu roskaa ja lattia lainehtii sulanutta lunta. Työhuoneessasi on ummehtunut haju, koska ilmastointijärjestelmä on edelleen vikatilassa. Päätät laittaa aamukahvit tippumaan, mutta vesi on poikki.

Lue lisää

Johanna Viiperi suuntasi aikuisopiskelijana puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle. 

Lue lisää