Tavoite
Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassia tarvitaan, kun työntekijä käsittelee pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi osoittaa, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa.
Kohderyhmä
Henkilöt, jotka työskentelevät elintarvikkeiden parissa ja käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Sisältö
Hygieniapassitestin osa-alueet
- Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
- Ruokamyrkytykset
- Hygieeniset työskentelytavat
- Henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito
- Omavalvonta
- Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Testin voi tehdä, suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Ilmoita meille, jos haluat tehdä testin muulla kuin suomenkielellä.
Testi pidetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa osoitteessa Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola. Testi alkaa klo 14.00.
Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan.
Lisätietoja
Hinta:
testi 53 € (sis.alv)
Verkkomateriaali ja testi 75€ (sis. alv). Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite, tunnukset oppimisalustalle lähetetään sähköpostitse. Materiaali on käytössä testipäivään 22.10. saakka.
Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen testitilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502
Jos olet Kpedu:n opiskelija, tarkista vastuuohjaajaltasi kuuluuko hygieniapassi tutkintoosi. Hygieniapassikoulutus ja/tai testi on maksullinen mikäli se ei kuulu tutkintoosi.
Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.
Linkkejä koulutusmateriaaleihin: https://hygieniapassi.fi/opiskelumateriaalit