Hätäensiapu 8h 22.8.2022

Tavoite

Hätäensiapukurssin tarkoitus on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, eli ne vähimmäistaidot, jotka jokaisella tulisi ehdottomasti olla.

Kohderyhmä

Kaikille ensiaputietoja ja -taitoja työssään tai vapaa-ajallaan tarvitseville.
Hätäensiapukurssilla voi myös päivittää vanhenemassa, mutta vielä voimassa olevan ensiavun peruskurssin EA1 ja EA2, mikäli aiempaa päivitystä ei ole suoritettu.

Sisältö

Kurssilla harjoitellaan hätäensiavun aiheita. Tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa.

- toiminta auttamistilanteessa
- tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
- painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan sydäniskurin käyttö
- ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
- raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
- sokki
- tavallisimpien sairauskohtausten ensiapu
- tyypillisimpien haavojen ja palovammojen ensiapu
- tapaturmien ehkäisy
- terveyden edistäminen
Koulutus on lähiopiskelua ja sisältää luentojen lisäksi harjoituksia. Kesto 8h, kl 8-16.
Koulutus pidetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa. Osoite Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola.

Koulutuksen hintaan sisältyy kortti, aamupäiväkahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sekä mahdollinen materiaali.

Lisätietoja

Lähetämme kutsun saapumisohjeineen ilmoittamaasi puhelinnumeroon / sähköpostiosoitteeseen muutama päivä ennen koulutusta. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen testitilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Koulutusta voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti. Kysy yrityskohtaista tarjousta: 04 8073502 tai osuvakoulutus@kpedu.fi

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai p. 040 8073502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää