Nykytanssityöpajat

Kohderyhmä

Kaikille avoin.

Sisältö

Mistä liike kumpuaa? Pienistä maan vetovoiman alaisista korjausliikkeistä kasvaa rakenteesi läpi kulkeva kinesteettinen ketju. Vaistonvarainen impulsiivinen liike. Pitoa ja päästöä sulassa sovussa. Viemällä huomion tiettyihin kehon osiin, tutkien niiden toimintaa ja painoa, samalla tiedostaen yhtä herkästi ympäristöäsi. Liikkuen lattialla ja pystytasossa, keskipakoisvoimaa hyödyntäen, samalla minimoiden kaiken turhan lihasjännityksen. Lähettäen juuresi syvällä maan ytimeen, ponnahtaen hyppyyn, josta laskeudut pehmeästi ja äänettömästi. Sujuu kuin tanssi.

Tunti alkaa kokonaisvaltaisilla lämmittelyharjoitteilla, jota seuraa lattiatekniikkaosio, joka johtaa lopuksi loppusarjaan ja/tai johdettuihin improvisaatioharjoitteisiin. Tervetuloa tanssimaan!


Toteutus
Viikon mittainen nykytanssityöpaja toteutetaan Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Antin salissa (Opistokatu 7,68300 Kälviä).
Työpajan aikataulu:
ma 21.9 klo.12.15-15.30
ti-to 22.-24.9 klo.9.30-15.30
pe 25.9 klo.9.30-14.00

Lisätietoja

kouluttaja: Janne Aspvik
Janne Aspvik valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2010. Hän on työskennellyt tanssijana mm. Helsingin Kaupunginteatterissa sekä Tero Saarisen, Elina Pirisen, Janina Rajakankaan, Liisa Pentin, Mikko Hyvösen, Petri Kekonin, Alpo Aaltokosken ja Maya M. Carroll:n teoksissa. Vuonna 2016 hänet valittiin David Zambranon kuukauden mittaiselle EXIN-kurssille. Aspvik on tehnyt myös omaa koreografista tuotantoaan vuodesta 2012 lähtien ja opetuskokemusta hänellä on useista opisto- ja ammattitason koulutuksista.

www.impetusmotus.com 


Kysy lisää: nfo.kansanopisto@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.