Perhon toimipaikka

tarjoaa monipuolista maaseutuammattien koulutusta niin nuorille kuin aikuisille

Perho_ilmakuva

Perhon toimipaikka tarjoaa monipuolista maaseutuammattien koulutusta niin nuorille kuin aikuisille. Maaseutuyrittäjyyden uutena suuntautumisvaihtoehtona aloitetaan vuonna 2015 maansiirto- ja maatalouskoneiden kuljettajakoulutus (moniosaaja).  Perhon toimipaikan koulutilalla keskitytään lihakarjaan ja sikoihin. Maidontuotantoon liittyvä koulutus toteutetaan nykyaikaisilla yhteistyötiloilla lähiyrittäjien sekä Kannuksen toimipaikan kanssa.

Perhon toimipaikka

Hevosen hoitoa ja hevosen käyttöä matkailussa opiskellaan hevostalouden perustutkinnossa ratsastuksen näkökulmasta. Valmistuvista hevostenhoitajista tulee harrasteohjaajia. Monipuolisen oppimisympäristön tarjoaa oma maneesi, ratsastuskentät, maastoesterata ja vaellusreitistö.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnossa keskitytään ammattimaiseen metsästykseen ja riistanhoitoon. Koululla on oma teurastamo, jossa voidaan opettaa riistan oikeaoppista käsittelyä pakattavaksi tuotteeksi saakka. Riistalukion ohella on nyt mahdollisuus suorittaa ammatillinen perustutkinto (ilman lukion yhdistelmätutkintoa).

Kaikissa tutkinnoissa voi suorittaa lukion oppimäärän ns. kaksois- tai kolmoistutkintona yhteistyössä Perhon lukion kanssa.

Koulutustarjonta Perhossa

Listauksen sarakeotsikoista (esim. hakeminen) klikkaamalla voit vaihtaa tarjonnan järjestystä.
Koulutuksen nimi Aika Paikka Kohderyhmä Hakeminen
Hevostalouden perustutkinto, Hevosharrasteohjaaja 19.9.2018 - 31.8.2019 Perho Kaikille avoin Tulossa hakuun
Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja, RIISTALINJA Perho Kaikille avoin Jatkuva haku
Maatalousalan perustutkinto Perho Kaikille avoin Jatkuva haku
Viimeksi muokattu: 15.2.2016