ratsastusleirit

Perhon ratsastuskoulu

KESÄN 2018 LEIRIT NYT MYYNNISSÄ!!

 

SEIKKAILULEIRI 11.6.-15.6. 330€ (täynnä!)

Seikkailuleiri on tarkoitettu alakouluikäisille ratsastuksesta hurahtaneille lapsille, vähimmäistaitovaatimusta ei ole, vaan pelkästään into riittää taidoksi tässä vaiheessa. Leirillä ratsastetaan päivittäin, opetellaan hevosmiestaitoja turvallisessa ja rennossa ympäristössä. Leiri toteutetaan leiriläisten toiveiden ja taitojen mukaan. Lähdetään yhdessä seikkailemaan!

TAITOLEIRI 18.6.-22.6. 330€ (täynnä!)

Taitoleiri on suunnattu jo hieman enemmän ratsastaneille kouluikäisille. Tutustumme paremmin hyviin hevosmiestaitoihin ja opetellaan uusia juttuja ratsastuksen lajeista. Leirillä ratsastetaan päivittäin, kehitetään ratsastustaitoa ja haetaan elämyksiä. Leiri toteutetaan toiveiden ja taitotason mukaan.


Leirien hintaan sisältyy ruokailu (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala) ja majoitus opiskelija-asuntolassa. Leirille on mahdollista osallistua myös päiväleirinä (hinta 310€, ei sis. majoitusta eikä iltapalaa). Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja. Leirille on mahdollisuus ottaa mukaan myös oma hevonen, kysy siitä lisää!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Sorja Pyykkönen
040 808 5056
sorja.pyykkonen@kpedu.fi

 

Viimeksi muokattu: 24.4.2018