ratsastusleirit

Perhon ratsastuskoulu

RATSASTUSLEIRIT KESÄLLÄ 2017!

MA 12.6. – PE 16.6. Seikkailuleiri 330€
Seikkailuleirillä opitaan ratsastusta ja hevosenhoitoa seikkailun lomassa. Leirillä seikkaillaan turvallisessa talliympäristössä sekä ratsastusretkellä lähimaastolla. Leiriohjelma toteutetaan osallistujien toiveiden ja taidon mukaan. Anna seikkailun viedä mennessään!

MA 10.7. – PE 14.7. Taitoleiri 330€
Taitoleirillä hiotaan ratsastus- ja hevosenhoitotaitoja. Leirillä testataan ratsastus- ja hevosenkäsittely taitoja erilaisten tehtävien avulla. Leiri toteutetaan osallistujien toiveiden ja taitojen mukaan. Leirille on mahdollista osallistua päiväleirinä. Päiväleiriläisille hinta 20€ edullisempi (ei sis. Iltapalaa ja majoitusta).

TO 20.7. – SU 23.7 Aikuisten oma leiri 300€
Aikuistenleiri on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille. Leirillä puuhastellaan hyvässä hengessä hevosten kanssa, hiotaan tai opitaan ratsastuksentaitoja ja päästään nauttimaan luonnosta kaikin aistein. Leiri toteutetaan taitojen mukaan ja mahdollisuus osallistua myös vähäisellä hevoskokemuksella.

Kaikilla leireillä ratsastusta päivittäin 2 tuntia, opitaan ratsastuksen ja hevosenhoidon teoriaa. Hevoshenkistä ohjelmaa. Leirillä on mahdollisuus omaan hoitohevoseen. Leirin hinta sisältää majoituksen, ruokailun (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Leireille on mahdollisuus tuoda oman hevosen mukaan. Hevosen ylläpito kuuluu leirin hintaan. Leiriläiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Varaukset ja tiedustelut

Perhon ratsastuskoulu / Sorja Pyykkönen
sorja.pyykkonen(at)kpedu.fi  p. 040 8085056
Haanentie 26, 69950 Perho

Viimeksi muokattu: 15.3.2017