TeknologiaTiistai

  • 27. marraskuuta 2018 08:00 - 16:00
teknologiatiistai tunnus

Olemme mukana järjestämässä valtakunnallista TeknologiaTiistaita 27. marraskuuta. Ammattioppilaitosten ja teknologiayritysten yhteisessä tapahtumapäivässä yläkoululaiset pääsevät tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuuden ammattiosaajille.

Kutsumme nyt tapahtumaan 8.-9. luokkalaisia tekniikan aloista (metalli, sähkö, auto, LVI) kiinnostuneita oppilaita. Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää tapahtuman Kokkolassa, Rolls Royce Oy Ab:n tiloissa. Kyseessä on yksi alueemme menestyneimpiä yrityksiä, joten oppilaille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä näkemään alan työtä käytännössä.

Haluamme tutustuttaa nuoret maakunnan ja koko Suomen kannalta tärkeään vientiteollisuusalaan. Metalliteollisuus ja sen liitännäisalat ovat iso työllistäjä. Alalla tarvitaan monenlaisia osaajia jo nyt, mutta etenkin tulevaisuudessa!

Valtakunnalliseen TeknologiaTiistain nettisivuun pääset tutustumaan täällä: https://teknologiateollisuus.fi/fi/TeknologiaTiistai