Prosessialan ammatilliset valmiudet/ Työvoimakoulutus

Opetusmuoto

Lähiopetus

Laajuus

47 päivää

Kesto

4.3.2019 - 10.5.2019

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Tavoite

Alueemme kemiantekniikan keskittymä tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa osaavaa työvoimaa, yritysten kasvun turvaamiseksi sekä eläköitymisen vuoksi. Koulutuksen tehtävänä on edistää alan vetovoimaisuutta, etenkin nuorten työnhakijoiden keskuudessa.

Opintojakso antaa valmiuksia prosessialan perustutkintokoulutukseen osallistumiseen.

Kohderyhmä

Nuoret työhakijat sekä muut alasta kiinnostuneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset työnhakijat, joiden tavoitteena on hakeutua prosessinhoitajan koulutukseen.

Sisältö

Opiskelijat perehdytetään kaikkien tutkinnon osien yhteisiin ammattitaitovaatimuksiin sekä yhteisiin tutkinnon osiin. Ammattitaitovaatimusten aiheita ovat mm.

työturvallisuus, kestävän kehityksen ympäristöperiaatteet, prosessiteollisuuden toimintajärjestelmät sekä työelämätietous.

Nämä kaikille tutkinnonosille yhteiset ammattitaitovaatimukset ovat keskeisiä prosessiteollisuuden kaikissa työtehtävissä ja ne
edesauttavat opiskelijoiden myöhemmän opiskelupolun rakentumista kokotutkintotavoitteiseen koulutukseen.

Koulutuksen sisällöt henkilökohtaistetaan opiskelijoiden aikaisemman osaamisen pohjalta (HOKS). Koulutukseen sisältyy vierailuita alan yrityksissä, lähi- ja verkko-opetusta sekä käytännön harjoitteita.

Toteutus

Koulutus toteutetaan Kokkolassa ajalla 4.3-10.5.2019.

Opintojakso antaa valmiuksia prosessialan perustutkintokoulutukseen osallistumiseen.

Lisätietoja

Hakuaika: 17.2 asti
Haastattelut vk. 8: 18.-22.2.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Jouko Keski-Oja, 050-5570717 ( Kpedu) tai Hakijapalvelut, p. 040 808 5010, hakijapalvelut(at)kpedu.fi

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh 0295 020 702 ma-to klo 9-17, pe klo 9-16 tai koulutuneuvonta@te.toimisto.fi, www.facebook.com/koulutuneuvonta

Viimeksi muokattu: 22.1.2019