NVK Valokuvausleiri

Opetusmuoto

Viikonloppuopetus

Kesto

7.4.2017 - 9.4.2017

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

180 €

Tavoite

Huippusuosittu nuorten kuvausleiri tulee taas! Jos sinua kiinnostaa kehittyminen valokuvaajana ja uusien kuvaajakavereiden löytäminen niin korvat hörölle! (Tai silmät)

Nuorten valokuvaajien leiri pidetään Kälviällä Keski-Pohjanmaan kansanopiston luonnonkauniissa ympäristössä. Pidennetyn viikonlopun aikana paitsi kuvataan yhdessä kameransuljin sauhuten, vietetään laatuaikaa saunoen ja leirinuotion äärellä grillaillen. Päivät koostuvat kuvaustehtävistä, tehtäviä tukevista luennoista, kuvankäsittelystä sekä vapaamuotoisista illanvietoista. Leirin pääpaino on miljöössä ja studiossa tapahtuvassa henkilökuvauksessa, mutta myös maisemakuvausta harjoitellaan - eksoottisempia kuvausaktiviteetteja unohtamatta!

Mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä poikkeuksellisen yhteistyökykyisiä mallejamme kuvaavat ilolla niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Kansanopiston Mac-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja
www.nuoretvalokuvaajat.fi

Lisätietoja

Hinta: 180€ (sis. majoitus, ruoka, ohjaus)

Ilmoittautuminen päättyy

Viimeksi muokattu: 19.8.2017