Tanssitaide

Opetusmuoto

Lähiopetus

Laajuus

43 ov

Kesto

28.8.2017 - 31.5.2018

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Tavoite

Keski-Pohjanmaan kansanopiston tanssitaidelinjalla voit kehittää taitojasi tanssijana ja syventää tietämystäsi tanssin kentästä. Opinnot luovat hyvän perustan myöhempiin tanssijan, tanssinopettajan tai koreografin ammattiopintoihin. Opetus tarjoaa vuoden aikana kattavan kuvan siitä, mitä tanssi ja tanssin koulutus on nykypäivänä Suomessa ja ulkomailla. Vuosi rakentuu intensiivisistä tanssiopinnoista, ja sen aikana harjoitellaan erilaisia tanssilajeja, herätellään itsenäistä taiteellista ajattelua ja tutustutaan tanssin kentällä erilaisiin toimintaympäristöihin.

Tutustu tanssilinjan opettajiin: http://www.kpedu.fi/yhteystiedot/toimipaikat/kalvia/tutustu-opettajiin

Lisätietoja linjan sisällöstä alla olevasta linkistä: Tanssitaide (pdf)

Edellisten ryhmien matkoista ja tanssilinjalla opiskelusta voit lukea blogeistamme:
http://www.sharedvisions.blogspot.com
http://www.tanssilinjanblogi.blogspot.fi/

Kohderyhmä

Linja on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille.

Lisätietoja

Kansanopistovuosi antaa ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle yhteishaussa kuusi (6) lisäpistettä! Hänellä myös säilyy kahdeksan (8) valintapistettä, mikäli hänellä ei ole voimassaolevaa koulutuspaikkaa ammatillisessa tai lukiokoulutuksessa.

Opintoseteliraha mahdollisuus.

Jos asut kansanopiston asuntolassa, voit saada asumislisää.
Opintotukea on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkempaa tietoa opintotukimahdollisuuksistasi ja opintotukeen liittyvissä asioissasi saat Kelalta.

Linjan kustannukset:
90 € / vko, sis. opetus ja lounas. 120€/vko sis. opetus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoitus oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37.

Opiskelija-asuntolassa on kahden hengen huoneita, yhteinen keittiö ja pesutilat. Mahdollisuus myös viikonloppuasumiseen.

KYSY VAPAITA OPISKELUPAIKKOJA:
Sisältö: Eleni Pierides: eleni.pierides(at)kpedu.fi
Käytännön järjestelyt: Seija Prittinen p. 040 808 5035 tai seija.prittinen(at)kpedu.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Hakuaika päättynyt

Lue lisää koulutuksen sisällöstä:
kansanopisto_tanssilinja2 kansanopisto_tanssilinja7 kansanopisto_tanssilinja8 kansanopisto_tanssilinja9 kansanopisto_tanssilinja10 kansanopisto_tanssilinja11 kansanopisto_tanssilinja5 kansanopisto_tanssilinja13 kansanopisto_tanssilinja14 kansanopisto_tanssilinja15 kansanopisto_tanssilinja16 kansanopisto_tanssilinja17 kansanopisto_tanssilinja18 kansanopisto_tanssilinja19 kansanopisto_tanssilinja20 kansanopisto_tanssilinja21 kansanopisto_tanssilinja22 kansanopisto_tanssilinja23 kansanopisto_tanssilinja12 kansanopisto_tanssilinja1 kansanopisto_tanssilinja6 kansanopisto_tanssilinja4 kansanopisto_tanssilinja24 kansanopisto_tanssilinja3
16-10-2017

Tanssitaiteen linjalaiset ovat hyvin ansaitulla syyslomallaan upean ja intensiivisen ensimmäisen periodin jälkeen. Antin salissa Kälviän opistolla on tanssittu niin kontakti-improvisaatiota, nykytanssin lattiatekniikkaa, street-tanssia, jazz- ja musikaalitanssia, klassista balettia, luovaa tanssia Keski-Pohjanmaan... lisää

08-10-2017

Tanssitaiteen linja Turussa 5.-7.10.2017 opintomatkalla tanssin ammattikentän verkostoitumisfoorumissa. Kyllä! Kansanopistolinjalaisen maailma avartui tietouteen siitä, että tanssin kenttä on joukko oikeita ihmisiä. Varsinkin mahdollisena tulevana freelancerina se on tärkeä tietous. ;)

08-10-2017

Tanssijat! Harvinaista mutta totta - Kokkolassa koetanssit nuorille osaajille! Tänään klo 18:30. Studio Dancement

05-10-2017

Menossa mukana lauantaina!

05-10-2017

Kiitos jälleen Antti Lähdesmäelle hienosta vierailuviikosta, seuraavaksi tanssitaiteen linjalaiset suuntavat tänne - Kiertoliike 2017 Road trip!

Viimeksi muokattu: 22.10.2017