Tanssitaide

Opetusmuoto

Lähiopetus

Laajuus

43 ov

Kesto

28.8.2017 - 31.5.2018

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Tavoite

Keski-Pohjanmaan kansanopiston tanssitaidelinjalla voit kehittää taitojasi tanssijana ja syventää tietämystäsi tanssin kentästä. Opinnot luovat hyvän perustan myöhempiin tanssijan, tanssinopettajan tai koreografin ammattiopintoihin. Opetus tarjoaa vuoden aikana kattavan kuvan siitä, mitä tanssi ja tanssin koulutus on nykypäivänä Suomessa ja ulkomailla. Vuosi rakentuu intensiivisistä tanssiopinnoista, ja sen aikana harjoitellaan erilaisia tanssilajeja, herätellään itsenäistä taiteellista ajattelua ja tutustutaan tanssin kentällä erilaisiin toimintaympäristöihin.

Tutustu tanssilinjan opettajiin: http://www.kpedu.fi/yhteystiedot/toimipaikat/kalvia/tutustu-opettajiin

Lisätietoja linjan sisällöstä alla olevasta linkistä: Tanssitaide (pdf)

Edellisten ryhmien matkoista ja tanssilinjalla opiskelusta voit lukea blogeistamme:

http://www.sharedvisions.blogspot.com
http://www.tanssilinjanblogi.blogspot.fi/

Kohderyhmä

Linja on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille.

Lisätietoja

Kansanopistovuosi antaa ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle yhteishaussa kuusi (6) lisäpistettä! Hänellä myös säilyy kahdeksan (8) valintapistettä, mikäli hänellä ei ole voimassaolevaa koulutuspaikkaa ammatillisessa tai lukiokoulutuksessa.

Opintoseteliraha mahdollisuus.

Jos asut kansanopiston asuntolassa, voit saada asumislisää.
Opintotukea on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkempaa tietoa opintotukimahdollisuuksistasi ja opintotukeen liittyvissä asioissasi saat Kelalta.

Linjan kustannukset:
90 € / vko, sis. opetus ja lounas. 120€/vko sis. opetus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoitus oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37.

Opiskelija-asuntolassa on kahden hengen huoneita, yhteinen keittiö ja pesutilat. Mahdollisuus myös viikonloppuasumiseen.

Kevätlukukaudelle otataan lisää opiskelijoita!

KYSY KEVÄTLUKUKAUDEN VAPAITA OPISKELUPAIKKOJA:
Sisältö: Eleni Pierides: eleni.pierides(at)kpedu.fi
Käytännön järjestelyt: Seija Prittinen p. 040 808 5035 tai seija.prittinen(at)kpedu.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Lue lisää koulutuksen sisällöstä:
kansanopisto_tanssilinja2 kansanopisto_tanssilinja7 kansanopisto_tanssilinja8 kansanopisto_tanssilinja9 kansanopisto_tanssilinja10 kansanopisto_tanssilinja11 kansanopisto_tanssilinja5 kansanopisto_tanssilinja13 kansanopisto_tanssilinja14 kansanopisto_tanssilinja15 kansanopisto_tanssilinja16 kansanopisto_tanssilinja17 kansanopisto_tanssilinja18 kansanopisto_tanssilinja19 kansanopisto_tanssilinja20 kansanopisto_tanssilinja21 kansanopisto_tanssilinja22 kansanopisto_tanssilinja23 kansanopisto_tanssilinja12 kansanopisto_tanssilinja1 kansanopisto_tanssilinja6 kansanopisto_tanssilinja4 kansanopisto_tanssilinja24 kansanopisto_tanssilinja3
12-12-2017

"Huomioita", esitys Kesto n. 30 min Lucina-auditorio, Keski-Pohjanmaan Kansanopisto Keski-Pohjanmaan Kansanopiston tanssitaiteen linjan vuosikurssi 2017-2018 esittää kauden lopettajaisiksi produktion, jonka esityksiä on ti 19.12. klo 18 (ensi-ilta), sekä ke 20.12. klo 13. Kyseessä on tanssin ammattikentältä... lisää

04-12-2017

Today's the day - tänään se alkaa! Tanssitaiteen linjan syyskauden viimeinen kurssi, produktio, jonka ohjaa kukapas muukaan kuin itse Mikko Hyvönen SpaceTimeLove! Tervetuloa Kälviälle!

30-11-2017

Tanssitaiteen linja suosittelee (ja yksi opiskelijoistamme on lavalla)! Ensi-ilta sunnuntaina. Kaikki koolle kun tanssi-Kokkolassa tapahtuu!

30-11-2017

Tämä teos myös Kokkolan Talvitanssit - Vinterdans i Karleby festivaalilla. Ei hitsi miten kutkuttava tiiseri! Niin Teini!

29-11-2017

Pian taas alkuvuoden kohokohta tanssi-Kokkolassa! Tanssitaiteen linja tietysti mukana!

Viimeksi muokattu: 16.12.2017