Tanssitaide

Opetusmuoto

Lähiopetus

Laajuus

43 ov

Kesto

28.8.2017 - 31.5.2018

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Tavoite

Keski-Pohjanmaan kansanopiston tanssitaidelinjalla voit kehittää taitojasi tanssijana ja syventää tietämystäsi tanssin kentästä. Opinnot luovat hyvän perustan myöhempiin tanssijan, tanssinopettajan tai koreografin ammattiopintoihin. Opetus tarjoaa vuoden aikana kattavan kuvan siitä, mitä tanssi ja tanssin koulutus on nykypäivänä Suomessa ja ulkomailla. Vuosi rakentuu intensiivisistä tanssiopinnoista, ja sen aikana harjoitellaan erilaisia tanssilajeja, herätellään itsenäistä taiteellista ajattelua ja tutustutaan tanssin kentällä erilaisiin toimintaympäristöihin.

Vuoden aikana tehdään useita eri produktioita, joissa on mahdollisuus tutustua tanssijan työhön. Opinnoissa kokeillaan myös koreografian tekemistä sekä toisaalta tanssin ohjaamista erityisryhmille.

Koulutus antaa eväitä oman tien löytämiseksi ja omien tavoitteiden kirkastamiseksi alasta riippumatta. Omaa elämää, elämäntilannetta ja omaa itseä kehitetään kokonaisvaltaisesti läpi koko lukuvuoden taideaineiden lisäksi oman opintopolun sekä hyvinvoinnin ja elämisentaidon opintojaksoilla. Vapaasti valittavilla opintojaksoilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja.

Opetus on monipuolista ja korkealaatuista. Tanssin opettajina on laaja kaarti alansa huippuja, jotka toimivat aktiivisesti tanssin kentällä niin Suomessa kuin ulkomailla. He tuovat mukanaan uusimman tiedon, ja heidän opastuksellaan tulet kokemaan taidetanssin uusimmat virtaukset. Kansanopiston tanssilinja tekee yhteistyötä Kokkolan Talvitanssien kanssa. Lukuvuoden aikana tehdään opintomatka.

Edellisten ryhmien matkoista ja tanssilinjalla opiskelusta voit lukea blogeistamme:
http://www.sharedvisions.blogspot.com
http://www.tanssilinjanblogi.blogspot.fi/

Kohderyhmä

Linja on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille.

Lisätietoja

Kansanopistovuosi antaa ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle yhteishaussa kuusi (6) lisäpistettä! Hänellä myös säilyy kahdeksan (8) valintapistettä, mikäli hänellä ei ole voimassaolevaa koulutuspaikkaa ammatillisessa tai lukiokoulutuksessa.

Linjan kustannukset:
90 € / vko, sis. opetus ja lounas. 120€/vko sis. opetus, ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) ja majoitus oppilasasuntolassa. Maksettavia viikkoja on 37.

Opiskelija-asuntolassa on kahden hengen huoneita, yhteinen keittiö ja pesutilat. Mahdollisuus myös viikonloppuasumiseen.

Opintotuki: Opintotukea on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkempaa tietoa opintotukimahdollisuuksistasi ja opintotukeen liittyvissä asioissasi saat Kelalta.

Hakuaika: 1.1.-28.7.2017

Lisätietoja koulutuksesta:
Sisältö: Eleni Pierides: eleni.pierides(at)kpedu.fi
Käytännön järjestelyt: Seija Prittinen p. 040 808 5035 tai seija.prittinen(at)kpedu.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

kansanopisto_tanssilinja2 kansanopisto_tanssilinja7 kansanopisto_tanssilinja8 kansanopisto_tanssilinja9 kansanopisto_tanssilinja10 kansanopisto_tanssilinja11 kansanopisto_tanssilinja5 kansanopisto_tanssilinja13 kansanopisto_tanssilinja14 kansanopisto_tanssilinja15 kansanopisto_tanssilinja16 kansanopisto_tanssilinja17 kansanopisto_tanssilinja18 kansanopisto_tanssilinja19 kansanopisto_tanssilinja20 kansanopisto_tanssilinja21 kansanopisto_tanssilinja22 kansanopisto_tanssilinja23 kansanopisto_tanssilinja12 kansanopisto_tanssilinja1 kansanopisto_tanssilinja6 kansanopisto_tanssilinja4 kansanopisto_tanssilinja24 kansanopisto_tanssilinja3
25-04-2017

Pohjanmaan alueen tanssiharrastajat! Obs!
Tule juhlistamaan kansainvälistä Tanssin päivää. Gaala esityksessä mukana mm. Miloff Tanssiopisto, Tanssiseura Rolling ry, +65-tanssiryhmä, TaiKon ja Kuula-opisto. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kom och fira den internationella Dansens dag. Merverkande i gala... lisää

18-04-2017

TERVETULOA KANSANOPISTOON. Vuosi tanssitaiteeseen syventymistä on edessäsi. KÄLVIÄLLÄ VOIT OPISKELIJANA KESKITTYÄ SINUN OMIIN TÄHTÄIMISSÄSI OLEVIIN ALUEISIIN TANSSIN MONINAISELLA KENTÄLLÄ. Vastaasi tulee opettajina ajankohtaisia tekijöitä Suomen nykytanssin kentältä, sekä pedagogis-taiteellisia vaikutteita... lisää

10-04-2017

Maanantailukemista tanssin opiskelun "kansanopisto-suunnalta"!
En tiedä - vielä Vesisade. Tänään harmaus heiluttelee laiskasti ja välinpitämättömästi ikkunasta näkyviä koivujen risuja, jotka roi...

30-03-2017

Lopputulosta innokkaasti odotellessa!
Musiikkivideon kuvauksissa menossa viimeiset otokset.

30-03-2017

Kaakkois-Suomesta tanssiuutisia ja upeita harjoituskuvia Boomtown Dance! K-P Opiston edellinen linjuri Elina Hauta-aho in action!
"Suomikuvia" is in the middle of the production: after one month of rehearsals we have had a lot of fun "to play" the music with our touching and ironic movements! Thanks... lisää

Viimeksi muokattu: 28.4.2017