AK Luontaishoitaja

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

43 op

Kesto

22.9.2018 - 31.10.2020

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

3100 €

Tavoite

Täydentävilla ja vaihtoehtoisilla (CAM) hoitomuodoilla tuetaan ja elvytetään ihmisen omaa luonnollista kykyä tervehtyä ja tasapainottua. Luontaishoidot ovat kehon häiriöitä enneltaehkäiseviä ja stressioireita lievittäviä. Luontaishoitajan tehtävä on mahdollistaa asiakastaan löytämään uusia näkökulmia ja elämänsuuntia kehon stressioireiden ennaltaehkäisyyn ja jo syntyiden poistamiseen ja kehon voimavarojen palautumiseen.

Luontaishoitajakoulutus on laajudeltaan 24 opintoviikkoa.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:
Moduuli A: Täydentävien hoitomuotojen perusteet, Rentoutusterapia 1, Ravintoterapia 1, Ravintoterapia 2, Ravintoterapia 3, Ravintoterapia 4
Moduuli B: Shiatsuterapia 1, Shiatsuterapia 2, Shiatsuterapia 3, Shiatsuterapia 4
Moduuli C: Kukkaterapia 1, Kukkaterapia 2
Moduuli D: Vyöhyketerapia 1, Vyöhyketerapia 2, Vyöhyketerapia 3
Moduuli E: Fytoterapia 1
Moduuli F: Homeopaattinen ensiapu
Moduuli G: Aromaterapia 1, Aromaterapia 2
Moduuli H: Aurikuloterapia

Toteutus

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka sisältää: 360 h lähiopetusta (20 viikonloppua), 360 h ohjattua etäopiskelua, 200 h hoitoharjoittelua omalla ajalla, 40 h kirjallinen koe, 8 h kolme opinnäytettä opettajalle

Saadakseen todistuksen opiskelijan tulee suorittaa hyväksytysti myös:
Lääketieteen perusteet (vähintään 380 h), ellei opiskelijalla ole terveydenhuoltoalan pohjakoulutusta. SPR:n hyväksymä ensiavun peruskurssi (EA 1) Vaatimuksena on 20 vuoden ikä (ei yläikärajaa). Vaatimuksia pohjakoulutukselle ei ole.

AK Luontaishoitajakoulutus (AK=Ammattiin Koulutettu) toimii AK Luontaisterapiaopiston shiatsu-, vyöhyke-, aroma-, ja luontaisterapeuttikoulutusten pohjakoulutuksena.

Aikataulu: lähiopetusta 1 koulutusviikonloppu/kk (kesä-ja heinäkuussa kesäloma) la klo 10.30-18.30 ja su 8.30-16.30.

Syksyn 2018 koulutusviikonloput löydät täältä (ryhmätunnus Lh55) http://www.luontaisterapiaopisto.net/koulutuskalenteri

Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, luentomateriaalin ja lounaan lähiopetuspäivinä. Maksu laskutetaan kuukausierissä. Koulutus järjestetään Keski-Pohjanmaan kansanopistolla, jossa on mahdollisuus yöpyä kurssihotellissa.

Kouluttajat: Annikki Aro: vastaava kouluttaja, sairaanhoitaja, diplomiluontaisterapeutti, diplomishiatsuterapeutti ja diplomihomeopaatti. Heidi Ihanamäki: AK luontaishoitaja, diplomishiatsuterapeutti, diplomivyöhyketerapeutti, fysioterapeutti. Satu Rantala: AK luontaishoitaja, diplomishiatsuterapeutti, koulutettu hieroja.

Lisätietoja

Vastaa hakulomakkeen lisätietokentässä seuraaviin: Miksi haluat opiskella luontaishoitajaksi/- terapeutiksi? Mitä odotat koulutukselta? Kuvaile oma terveydentilasi. Kokemukset luontaisterapioista.

Lisätietoja koulutuksesta: AK Luontaisterapiaopiston vastaava kouluttaja Annikki Aro, p. 040 5055124, info(at)luonnollisestiterve.fi, www.luontaisterapiaopisto.net tai Kai Harju, 040 8085 032, kai.harju(at)kpedu.fi

Lisätietoja koulutuksen käytännön järjestelyistä: koulutussihteeri Seija Prittinen, p. 040 808 5035 tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi
Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen, mikäli osallistujia ei ole riittävästi.

Hakuaika päättynyt

Viimeksi muokattu: 21.3.2019