Shindo® peruskurssi

Opetusmuoto

Lähiopetus

Laajuus

12 t

Kesto

27.10.2018 - 28.10.2018

Paikka

Kälviä

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Hinta

140€

Kohderyhmä

Kaikki omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Sisältö

Shindo on japanilainen kehotyöskentely menetelmä, jossa yhdistyvät länsimainen ja itämainen käsitys ihmisestä. Shindo® peruskurssilla tutustumme shindoon erilaisten rentoutus- ja tasapainoharjoitusten ,venytysten ja pienten hoito harjoitusten kautta. Shindo johdattaa meitä kuuntelemaan omaa kehoa, rentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Tärkeä osa shindoa on lämmin, kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyssä että hoidossa. Shindo tukee omaa hyvinvointia ja antaa voimia arkeen, tuo virkeyttä ja uudistaa monella tasolla.

Kurssi antaa hyvät välineet itsehoitoon ja rentoutumiseen.Ota kurssille mukaan oma alusta, pieni tyyny, viltti ja varvassukat.

Toteutus

Viikonloppukurssi antaa paremmat valmiudet rentoututeen ja omaan shindo harjoitteluun, mutta ei vielä ammatillista valmiutta. Koulutus on avoin, ei edellytä aikaisempaa osaamista. Peruskurssi ei ole edellytys rentoutusohjaaja koulutuksen aloittamiselle. Halutessasi suoritettu peruskurssi korvaa ensimmäisen koulutuspäivän rentoutusohjaajan koulutuksesta.

Lisätietoja

Kouluttaja Shindokouluttaja Johanna Kaunisvesi, johanna.kaunisvesi@gmail.com

Shindo- peruskurssin suoritettuasi sinulla on mahdollisuus jatkaa shindo- rentoutusohjaajan koulutukseen. Rentoutusohjaajan koulutus aloitetaan, kun ryhmäläisiä on tarpeeksi. Kurssipäivien pituus on klo 10-16.00.
Kurssimaksu sisältää kurssipäivien lounaan sekä monistemateriaalit.
Jos tarvitset majoitusta, Keski-Pohjanmaan kansanopistolla on mahdollisuus majoittua edullisessa kansanopiston kurssihotellissa. Majoitukseen ym. käytännön järjestelyihin liittyvät tiedustelut koulutussihteeri puh: 040 8085035 tai info.kansanopisto@kpedu.fi

Ilmoittautuminen päättynyt

Viimeksi muokattu: 25.3.2019