Lean leader -koulutus

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Kesto

4.9.2017 - 30.5.2018

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Hinta

2500 €

Tavoite

Opitaan, kuinka Leania voi käyttää palveluiden kehittämiseen, läpimenoajan lyhentämiseen, resurssi- ja kustannustehokkuuteen, laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen. Keskeinen ajatus Leanissa on lopulta hyvin yksinkertainen: mitä asiakas tahtoo ja kuinka se toteutetaan yrityksen ja asiakkaan näkökulmasta kannattavasti. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija toteuttaa omalla vastuualueellaan perustellun ja strategian mukaisen Lean -projektin.

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi keskeiset Lean ja ongelmanratkaisumenetelmät sekä niiden periaatteet. Sisältö noudattelee suurelta osin kansanivälistä ASQ:n tietosisältöä (Body of Knowledge, BOK). Sisältöä on räätälöity vastaamaan palvelutuotannon haasteita.

Toteutus

Koulutuksen kokonaislaajuus on 50 päivää eli 350 h, joka sisältää 14 teoriapäivää. Muu opiskelu on projektityöskentelyä omassa organisaatiossa sekä etäopiskelua ja -tehtäviä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Quality Knowhow Karjalainen oy.n kanssa, joka vastaa koulutuksen tuottamisesta. Yrityksellä on pitkäaikainen ja vankka kokemus Lean -teorioista, -työpajoista ja -kehittämisestä jo 1980 -luvulta lähtien.

Koulutus alkaa ensimmäisillä lähipäivillä 4.-5.9.2017. Teoriapäivät keskimäärin 2 pv/kk pl. loma-ajat.
Koulutuksen kesto 4.9.2017 - 30.5.2018

Lisätietoja

Aikuiskoulutuspäällikkö Ulla Kauppila, p. 044 725 0853

Kouluttajina toimivat Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kouluttajat. Yrityksellä on pitkäaikainen ja vankka kokemus Toyotan menetelmästä ja Lean-teoriasta ja -työpajoista jo 1980-luvulta lähtien.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Hakuaika päättynyt

Viimeksi muokattu: 16.12.2017