Media-alan perustutkinto, Mediapalvelujen toteuttaja

mediapalvelujen toteuttaja

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

Henkilökohtaistetaan

Kesto

28.8.2017 -

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Hinta

Tutkintomaksu 58 euroa

Tavoite

Mediapalvelujen toteuttaja tuntee media-alan toimintaympäristöä ja omaa valmiudet toimia audiovisuaalisen viestinnän eri työtehtävissä. Hänellä on myös erityisosaamista johonkin av-viestinnän osa-alueeseen.
Perustutkinnon suorittanut voi toimia julkisen sektorin, media-alan yritysten, yhteisöjen tai muiden toimijoiden palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Kohderyhmä

Näyttötutkinto on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tutkinnon suorittamistapa. Tutkintoon valmistava koulutus on suunnattu media-alan työtehtäviin hakeutuville tai alaan liittyvää perusosaamista omaaville henkilöille. Koulutus sopii myös alanvaihtajille. Näyttötutkinnoissa ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä, onko osaaminen kertynyt työkokemuksen, opintojen tai muun toiminnan kautta. Mediapalvelujen toteuttajalta vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja, luovaa ajattelua sekä teknistä osaamista. Englannin kielen taidosta on alalla hyötyä. Koulutukseen on suora haku.

Sisältö

Näyttötutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (yhteensä 9 tutkinnon osaa):
- Media-alan ammatilliset tutkinnon osat (1)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan pakolliset tutkinnon osat (2)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat (6), joista yksi voi olla muun alan ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.
Valinnaisissa tutkinnon osissa voi suuntautua joko liikkuvaan kuvaan ja ääneen, animaatio-, tehoste- ja 3D-tuotantoon, valokuvaukseen ja graafiseen tuotantoon, tapahtumatuotantoon tai verkkojulkaisemiseen. Tutustu tutkintoon tarkemmin osoitteessa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/1954441/naytto/tiedot

Toteutus

Mediapalvelujen toteuttajaksi opiskellaan Kokkolan ammattikampuksella mediakeskus LIMEssä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistutaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti olemassa oleva osaaminen huomioiden. Osa sisällöistä on tarjolla verkko-opintoina. Osaamista syvennetään asiakaslähtöisissä tuotantoprojekteissa sekä työelämässä. Tutustu mediakeskus LIMEen osoitteessa www.mediakeskuslime.fi.

Lisätietoja

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit kehittää alan osaamistasi työelämässä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoin.

Lisätietoja koulutuksesta antaa näyttötutkintovastaava Janne Erkkilä, p. 044 725 0834, janne.erkkila(at)kpedu.fi.

11-12-2017

Nyt on huippu paikka tarjolla! Yellow Film & TV etsii pitkän tv-sarjan tuotantoon harjoittelijaa järjestysosastoon. Harjoittelu alkaa heti ja kestää maaliskuun alkuun. Harjoittelusta maksetaan palkkio. Ajokortti on välttämätön. Hakemukset osoitteeseen klaus.klemola@yellowfilm.fi

08-12-2017

Iso käsi ja lämpimät onnittelut Heikki Kossi H5 Film Sound ! ✨✨

28-11-2017

Tässä valmis hanke-esittelyvideo viime viikon kuvauksista!

23-11-2017

Amm17MEDIA -opiskelijat toteuttavat tänään liiketalouden YSO-hankkeen esittelyvideota.

10-11-2017

Vinkki viikonlopulle: Limetv:n sivuilla on nyt julkaistu kaikki #avaaoviammattiin -tapahtuman selostetut pöytäjääkiekko-ottelut. Löytyyköhän pelaajista ketään tuttuja? http://85.157.223.138/media/

Viimeksi muokattu: 16.12.2017