Media-alan perustutkinto, Mediapalvelujen toteuttaja

mediapalvelujen toteuttaja

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

Henkilökohtaistetaan

Kesto

28.8.2017 -

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Hinta

Tutkintomaksu 58 euroa

Tavoite

Mediapalvelujen toteuttaja tuntee media-alan toimintaympäristöä ja omaa valmiudet toimia audiovisuaalisen viestinnän eri työtehtävissä. Hänellä on myös erityisosaamista johonkin av-viestinnän osa-alueeseen.
Perustutkinnon suorittanut voi toimia julkisen sektorin, media-alan yritysten, yhteisöjen tai muiden toimijoiden palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Kohderyhmä

Näyttötutkinto on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tutkinnon suorittamistapa. Tutkintoon valmistava koulutus on suunnattu media-alan työtehtäviin hakeutuville tai alaan liittyvää perusosaamista omaaville henkilöille. Koulutus sopii myös alanvaihtajille. Näyttötutkinnoissa ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä, onko osaaminen kertynyt työkokemuksen, opintojen tai muun toiminnan kautta. Mediapalvelujen toteuttajalta vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja, luovaa ajattelua sekä teknistä osaamista. Englannin kielen taidosta on alalla hyötyä. Koulutukseen on suora haku.

Sisältö

Näyttötutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (yhteensä 9 tutkinnon osaa):
- Media-alan ammatilliset tutkinnon osat (1)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan pakolliset tutkinnon osat (2)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat (6), joista yksi voi olla muun alan ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.
Valinnaisissa tutkinnon osissa voi suuntautua joko liikkuvaan kuvaan ja ääneen, animaatio-, tehoste- ja 3D-tuotantoon, valokuvaukseen ja graafiseen tuotantoon, tapahtumatuotantoon tai verkkojulkaisemiseen. Tutustu tutkintoon tarkemmin osoitteessa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/1954441/naytto/tiedot

Toteutus

Mediapalvelujen toteuttajaksi opiskellaan Kokkolan ammattikampuksella mediakeskus LIMEssä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistutaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti olemassa oleva osaaminen huomioiden. Osa sisällöistä on tarjolla verkko-opintoina. Osaamista syvennetään asiakaslähtöisissä tuotantoprojekteissa sekä työelämässä. Tutustu mediakeskus LIMEen osoitteessa www.mediakeskuslime.fi.

Lisätietoja

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit kehittää alan osaamistasi työelämässä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoin. Lisätietoja koulutuksesta antaa näyttötutkintovastaava Janne Erkkilä, p. 044 725 0834, janne.erkkila(at)kpedu.fi.

15-08-2017

Toimintamme media-alan vahvistamiseksi alueellamme alkaa kantaa hedelmää! Saksalaisleffan lisäksi Kokkolan seudulla kuvataan parhaillaan myös pienempiä TV- ja elokuvatuotantoja. Ja lisää on tulossa. Tämä tietää uusia työ- ja harjoittelumahdollisuuksia myös opiskelijoillemme!

06-06-2017

Meidän GoPro-kisa päättyi eilen ja arvoimme voittajaksi Kaija Marjamäen, joka kommentoi laittavansa kameran lapsensa pyöräilykypärään kiinni maastoretkille. Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille tykkäyksistä ja kommenteista! 😍

02-06-2017

Mediakeskus LIME toivottaa kaikille mukavaa ja rentouttavaa kesää! :) Video: Olli Vuoti, Neea Laihorinne, Emilia Koskela

02-06-2017

Sateen jälkeen aurinko alkoi viimein paistaa. Mikä hieno päivä uusille valmistuneille aikuiskoulutuksen media-assistenteille. Mediakeskus LIME:n henkilökunta onnittelee vastavalmistuneita!

30-05-2017

Vielä kerkeät osallistua kilpailuun! Mitä sinä kuvaisit GoPro-kameralla? Kerro se meille ja tykkää samalla tästä julkaisusta, niin voit voittaa vedenpitävän GoPro Hero5 Session -kameran. Myös Mediakeskus LIMEn Facebook- tai Instagram-sivuista tykänneet ovat mukana arvonnassa. Kilpailu on voimassa 2.5.2017... lisää

Viimeksi muokattu: 19.8.2017