Media-alan perustutkinto, Mediapalvelujen toteuttaja

mediapalvelujen toteuttaja

Opetusmuoto

Monimuoto-opetus

Laajuus

Henkilökohtaistetaan

Kesto

28.8.2017 -

Paikka

Kokkola

Oppilaitos

Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus

Hinta

Tutkintomaksu 58 euroa

Tavoite

Mediapalvelujen toteuttaja tuntee media-alan toimintaympäristöä ja omaa valmiudet toimia audiovisuaalisen viestinnän eri työtehtävissä. Hänellä on myös erityisosaamista johonkin av-viestinnän osa-alueeseen.
Perustutkinnon suorittanut voi toimia julkisen sektorin, media-alan yritysten, yhteisöjen tai muiden toimijoiden palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Kohderyhmä

Näyttötutkinto on erityisesti aikuisille suunniteltu joustava tutkinnon suorittamistapa. Tutkintoon valmistava koulutus on suunnattu media-alan työtehtäviin hakeutuville tai alaan liittyvää perusosaamista omaaville henkilöille. Koulutus sopii myös alanvaihtajille. Näyttötutkinnoissa ammattitaito osoitetaan työelämässä riippumatta siitä, onko osaaminen kertynyt työkokemuksen, opintojen tai muun toiminnan kautta. Mediapalvelujen toteuttajalta vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja, luovaa ajattelua sekä teknistä osaamista. Englannin kielen taidosta on alalla hyötyä. Koulutukseen on suora haku.

Sisältö

Näyttötutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (yhteensä 9 tutkinnon osaa):
- Media-alan ammatilliset tutkinnon osat (1)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan pakolliset tutkinnon osat (2)
- Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat (6), joista yksi voi olla muun alan ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.
Valinnaisissa tutkinnon osissa voi suuntautua joko liikkuvaan kuvaan ja ääneen, animaatio-, tehoste- ja 3D-tuotantoon, valokuvaukseen ja graafiseen tuotantoon, tapahtumatuotantoon tai verkkojulkaisemiseen. Tutustu tutkintoon tarkemmin osoitteessa: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/1954441/naytto/tiedot

Toteutus

Mediapalvelujen toteuttajaksi opiskellaan Kokkolan ammattikampuksella mediakeskus LIMEssä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistutaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti olemassa oleva osaaminen huomioiden. Osa sisällöistä on tarjolla verkko-opintoina. Osaamista syvennetään asiakaslähtöisissä tuotantoprojekteissa sekä työelämässä. Tutustu mediakeskus LIMEen osoitteessa www.mediakeskuslime.fi.

Lisätietoja

Tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Voit kehittää alan osaamistasi työelämässä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoin.

Lisätietoja koulutuksesta antaa näyttötutkintovastaava Janne Erkkilä, p. 044 725 0834, janne.erkkila(at)kpedu.fi.

22-09-2017

Työtä tarjolla! Lue lisää täältä:

14-09-2017

eYHDESSÄ OPPIEN -tapahtuma rakentuu. Videon toteutus: Riika Koponen, Henri Korhonen, Maria Hukari, Konsta Syrjälä

05-09-2017

Innostuksen aamupäivä. Suora lähetys parhaillaan. Lähetyksen toteuttaa Mediakeskus Limen opiskelijat ja osa henkilökuntaa.

29-08-2017

Kokkola. Suomen uusi elokuvapääkaupunki? 😃

28-08-2017

Oletko innokas harrastenäyttelijä? Kannattaa tsekata tämä linkki - voit voittaa kuvausmatkan Kreikkaan ohjaaja Taavi Vartian ja näyttelijä Jenni Banerjeen mukana! Sivuilla on myös tarjolla mahdollisuus saada omia videoita televisioon. Tsekkaa ihmeessä!

Viimeksi muokattu: 22.10.2017